Família Torres

Experiències per viure la verema al Penedès amb Família Torres

El segon i el tercer cap de setmana de setembre Família Torres organitza activitats de verema al seu celler de Pacs del Penedès

El Celleret; el nou espai enogastronòmic a peu de vinya de Família Torres

| 02/09/2019 a les 17:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Família Torres
Imatge il·lustrativa
Els visitants tindran l’oportunitat de viure en primera persona un dels moments més importants en l’elaboració del vi amb les experiències ‘Matí de verema’ o ‘Del cep a la copa’, premiades per la prestigiosa revista Drinks International i la World Food Travel Association.

Matí de verema, per a totes les edats, està pensada per gaudir d’una verema en ple contacte amb la natura. L’activitat consisteix en una visita al celler i un taller de verema a la finca Mas La Plana, on els participants aprendran a collir el raïm, diferenciar varietats i descobrir curiositats sobre la viticultura. L’activitat finalitza amb un aperitiu a l’aire lliure amb productes de proximitat i un tast de dos vins de Família Torres.

Del cep a la copa és una experiència per als amants del vi que vulguin aprofundir en el coneixement de les varietats de raïm, tastant primer el fruit i després el vi elaborat amb aquella mateixa varietat.
Es tastaran raïms de chardonnay, riesling, cabernet sauvignon, garnatxa i carinyena, i es compararan amb quatre vins de Família Torres: Sons de Prades, Waltraud, Mas La Plana i Salmos. Els participants completaran l’experiència amb una visita al celler i un dinar en el recentment inaugurat Jardí Restaurant El Celleret, el nou espai enogastronòmic del celler enmig de la vinya Mas La Plana.

Per fer la reserva:
www.torres.es/ca/experiencies/penedes
o trucant al 938177330 o reserves@torres.es.


Matí de verema  

14/09 de 10.30h a 13h (en català)

21/09 de 10.30 a 13h (en castellà)

Preu: 38€

Del cep a la copa

15/09 de 11h a 15h (en català)

22/09 de 11h a 15h (en castellà)

Preu: 58€


També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Sergi Cortés
Entrevistem als germans Paco i Toni de la Rosa Torelló | Ens parlen de la creació d’una DO d’escumosos del Penedès, de Corpinnat, de la verema, de les puntuacions Parker...
Imatge il·lustrativa
La XXIII edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia
Imatge il·lustrativa
El passat cap de setmana, 5.740 persones van passar per la VII edició de la #festaveremaoller | ​El dilluns 16, el celler va organitzar la jornada professional per a clients i amics amb el tradicional sopar de verema i enguany amb una assistència rècord de 1.060 persones