Família Torres

Experiències per viure la verema al Penedès amb Família Torres

El segon i el tercer cap de setmana de setembre Família Torres organitza activitats de verema al seu celler de Pacs del Penedès

El Celleret; el nou espai enogastronòmic a peu de vinya de Família Torres

| 02/09/2019 a les 17:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Família Torres
Imatge il·lustrativa
Els visitants tindran l’oportunitat de viure en primera persona un dels moments més importants en l’elaboració del vi amb les experiències ‘Matí de verema’ o ‘Del cep a la copa’, premiades per la prestigiosa revista Drinks International i la World Food Travel Association.

Matí de verema, per a totes les edats, està pensada per gaudir d’una verema en ple contacte amb la natura. L’activitat consisteix en una visita al celler i un taller de verema a la finca Mas La Plana, on els participants aprendran a collir el raïm, diferenciar varietats i descobrir curiositats sobre la viticultura. L’activitat finalitza amb un aperitiu a l’aire lliure amb productes de proximitat i un tast de dos vins de Família Torres.

Del cep a la copa és una experiència per als amants del vi que vulguin aprofundir en el coneixement de les varietats de raïm, tastant primer el fruit i després el vi elaborat amb aquella mateixa varietat.
Es tastaran raïms de chardonnay, riesling, cabernet sauvignon, garnatxa i carinyena, i es compararan amb quatre vins de Família Torres: Sons de Prades, Waltraud, Mas La Plana i Salmos. Els participants completaran l’experiència amb una visita al celler i un dinar en el recentment inaugurat Jardí Restaurant El Celleret, el nou espai enogastronòmic del celler enmig de la vinya Mas La Plana.

Per fer la reserva:
www.torres.es/ca/experiencies/penedes
o trucant al 938177330 o reserves@torres.es.


Matí de verema  

14/09 de 10.30h a 13h (en català)

21/09 de 10.30 a 13h (en castellà)

Preu: 38€

Del cep a la copa

15/09 de 11h a 15h (en català)

22/09 de 11h a 15h (en castellà)

Preu: 58€


També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
“Plantem un cep a Barcelona, arrelem a Collserola” és el nom de la campanya de micromecenatge del celler L'Olivera que preveu replantar una hectàrea a la finca de la masia Can Calopa, l’única vinya de la ciutat
Les exportacions de vi català als Estats Units inicien un període de quatre mesos sense aranzels addicionals.
Les exportacions de vi català als Estats Units inicien un període de quatre mesos sense aranzels addicionals. | Pixabay
El nou govern Biden acorda amb la Unió europea la retirada immediata durant quatre mesos dels aranzels imposants per Donald Trump arran de la disputa entre Airbus i Boeing
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.