Nou web de Vinya Celler Masia per reivindicar els pagesos que elaboren amb vinya pròpia

La marca vol iniciar una nova etapa amb més presència digital a les xarxes socials

​Vinya Celler Masia fa una crida als cellers de collita pròpia per diferenciar-se en el mercat

| 27/08/2019 a les 08:43h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Vinya Celler Masia
Imatge il·lustrativa
La marca col·lectiva Vinya Celler Masia estrena web amb la voluntat de reivindicar el paper del pagès que elabora el seu vi a partir de vinyes pròpies.
 
La nova web de Vinya Celler Masia és un espai d’informació tant per als cellers que en formen part com per a la resta de cellers o consumidors que puguin estar interessats en les novetats del sector vitivinícola català i la filosofia dels seus cellers.
 
Aquesta nova web és el primer pas de la marca per renovar la imatge que ofereix a la xarxa, ja que la voluntat dels cellers que en formen part és sumar esforços per convertir Vinya Celler Masia en una marca associada a la qualitat i el respecte per la tradició vitivinícola com a part de l’activitat del sector primari.

El respecte per la terra, la tradició i la relació amb el clima i el sòl són la base de la producció vitivinícola vinculada a cada una de les zones vinícoles del país, i els cellers que elaboren els vins a partir de les seves vinyes són la màxima expressió d’aquesta relació.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Els germans Paco i Toni de la Rosa Torelló
Sergi Cortés
Entrevistem als germans Paco i Toni de la Rosa Torelló | Ens parlen de la creació d’una DO d’escumosos del Penedès, de Corpinnat, de la verema, de les puntuacions Parker...
Imatge il·lustrativa
La XXIII edició se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia
Imatge il·lustrativa
El passat cap de setmana, 5.740 persones van passar per la VII edició de la #festaveremaoller | ​El dilluns 16, el celler va organitzar la jornada professional per a clients i amics amb el tradicional sopar de verema i enguany amb una assistència rècord de 1.060 persones