Caminito 2018, un rosat diferent, per un públic diferent

L'Àngel Garcia Petit ens recomana aquest rosat empordanès de Terra Remota

El descriu amb "una entrada discretament àcida amb una subtil nota càlida que afavoreix els maridatges amb plats una mica consistents".

7 cellers i activitats de l'Empordà que hauries de conèixer

Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Terra Remota, Caminito 2018
Terra Remota és el somni de celler ecològic de l’Emma i el Marc Bourzenau, francesos de naixement i empordanesos d’adopció, que va començar el 1999 amb la compra d’unes vinyes al municipi de Sant Climent Sescebes.

La finca ocupa actualment 54 hectàrees i està ubicada als contraforts de la Serra de l’Albera. El celler perfectament integrat al paisatge està dissenyat des del mínim impacte ambiental i el màxim de funcionalitat, amb moltes concessions a l’estètica.

Pel que fa al vi “Caminito” és el vi rosat de la col·lecció de vins dedicada al poeta Antonio Machado i al seu poema “camino”. Un vi ecològic elaborat només amb garnatxa negra plantada sobre sòls de granit.

La imatge del vi i de tot l’etiquetatge gira al voltant de diferents matisos de color rosat que és el protagonista tant a les etiquetes com al collarí de l’ampolla, fent un conjunt elegant i atractiu on el to rosa salmó captiva els amants del vi rosat més modern.
Aromàticament és un vi fresc amb domini de la fruita vermella (cireres, gerds i groselles), i alguna nota vegetal i de pètals de rosa secs.

En boca té una entrada plena i discretament àcida amb una subtil nota càlida que afavoreix els maridatges amb plats una mica consistents. En conjunt és fàcil de beure i força persistent.

Un rosat diferent, per un públic diferent, que anirà molt bé amb un arròs de bacallà o una sípia amb mandonguilles.

CAMINITO 2018
Celler: Terra Remota
D.O.: Empordà
PVP: 15 euros
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández