Llopart amb la preservació de les abelles

Llopart es suma a la campanya #SOSabelles i instal·la ruscos a la vinya

Microcosmos Rosé Brut Nature de Llopart: fresc, intens i molt gastronòmic

| 05/08/2019 a les 16:59h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Cellers, SOSabelles, Llopart
El 75% dels aliments que consumim depenen de la pol·linització i la major part d’aquesta tasca és duta a terme per insectes en perill d’extinció com les abelles o les papallones.
Segons ja va advertir Greenpeace a l’informe “El declivi de les abelles”, s’ha detectat un descens molt important de les poblacions d’aquests insectes (un 37% a Europa). 

La solució, segons la mateixa ONG, és “l’adopció de l’agricultura ecològica com a única via per a la producció d’aliments respectuosa amb tots els habitants del planeta”.

És per això que a Llopart s'han sumat a la campanya #SOSabelles amb la instal·lació de ruscos a la finca Heretat amb la voluntat de contribuir a la preservació d’aquests pol·linitzadors i a la presa de consciència d’aquesta problemàtica mediambiental.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech
Finca de garnatxa peluda d'on sorgeix el vi Teixar de Vinyes Domènech | Vinyes Domènech
Jordi Bes
Arrenca un estudi de l'Incavi i cinc cellers catalans per investigar la relació entre les característiques que percebem en el vi i la biodiversitat de l'entorn | En una copa podem trobar olor de fonoll, romaní o altres plantes i ara s'aspira a donar-hi una explicació científica
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
La “moto-bar” servirà com a punt de trobada i tast pels visitants del celler.