Novetats

Neix Mas Vilella Blanc 2018 d'Acústic Celler

Elaborat amb 100% malvasia de Sitges

Nu 2018, el primer vi de Coca i Fitó amb certificació ecològica

| 01/08/2019 a les 18:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Acústic Celler, Mas Vilella Blanc 2018
Surt al mercat el Mas Vilella Blanc 2018. Es tracta d'un vi blanc elaborat 100% amb Malvasia de Sitges provinent d'una única vinya de la finca Mas Vilella. Mas Vilella és una finca amb una masia del segle XVI situada a la Bisbal del Penedes. La malvasia prové d'un terreny molt pobre i pedregós de caràcter argilo calcari a 250 metres d'alçada i a uns 15 km del mar Mediterrani.

El vi envelleix durant 10 mesos amb les seves mares en bótes de roure francès i en àmfores de fang. Es tracta d'un vi potent, intens, complex amb molta capacitat d'envelliment i guarda.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
La indignació perquè Freixenet vol arribar a pagar raïm a 30 cèntims el quilo desemboca en mobilitzacions i obliga el Govern a convocar una cimera per aquest dijous | Els pagesos reivindiquen que s'han adaptat a les noves demandes com la de cultivar en ecològic i reclamen una remuneració justa: "Que les empreses posin seny i valorin l'esforç que fem"
Imatge il·lustrativa
Els nou cellers que integren la marca col·lectiva consideren que la dràstica retallada del preu del raïm atempta contra el principal sector econòmic de la comarca i posa en perill el futur de centenars de famílies i del territori.
Imatge il·lustrativa
La verema serà un 15% inferior que l'any passat tot i que es manté "l'excel·lent qualitat" del raïm