L'empresa Lovers Wine Elegance i el Celler de Batea creen un vi homenatge a Pepe Rubianes

Conversem amb el propietari de l'empresa vinícola que té arrels ebrenques sobre com va sorgir la idea del vi homenatge a l'enyorat còmic

, Batea | 26/07/2019 a les 05:52h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vídeos, Celler Batea, DO Terra Alta
Imatge il·lustrativa
Ara fa un any, Joan Carles Beltran, propietari de l'empresa Lovers Wine Elegance, junt amb la seua parella, van crear este projecte amb un objectiu molt clar: revolucionar el mercat vinícola. Anar sempre més enllà i no solament oferir bons vins sinó estar a l'última tendència en màrqueting, comunicació i imatge. Coincidint amb el desè aniversari de la mort de l'estimat actor Pepe Rubianes, en Joan explica que va tindre una revelació i va lligar el caràcter del Pepe amb la recerca d'un vi que en servís d'homenatge. 

Aprofitant  l'amistat que l'unix qui va ser mànager de l'actor Toni Coll i juntament amb la germana del còmic, Carmen, van anar buscant a través de l'enòloga de l'empresa Júlia Alegre quina denominació era la més adient. I van topae amb el Celler de Batea i amb la DO Terra Alta. Ho van teindre clar. De moment avança que el vi homenatge serà una garnatxa negra 100% amb 15°.

L'etiqueta del producte serà de realitat augmentada. Buscant l'esperit innovador es podrà interactuar amb esta etiqueta que properament presentaran als mitjans.

Lower Wine Elegance convidara així a tindre Pepe Rubianes a casa nostra cada dia, a seguir estimant-lo i gaudir a través del seu vi i que tot plegat ens continue evocant un somriure 10 anys després de dixar-nos orfes d'irreverència.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El Govern, els cellers i els pagesos acorden discutir una solució estructural a la crisi a partir del novembre de cara a futures collites
L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la DO Conca de Barberà organitzen la 49a Festa de la Verema que tindrà lloc a l’Espluga de Francolí els dies 23, 24 i 25 d’agost.
Davant les diferents informacions aparegudes a través de diversos canals i mitjans, Pimecava vol intentar clarificar la situació exposant el seu punt de vista.