Presentada la Guia Gourmet que recull més de 400 restaurants de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona

La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya

Carlota Claver: «M’encanta el vi i m'ha ajudat molt a trobar l’equilibri amb els plats»

, Tortosa | 24/07/2019 a les 17:25h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, turisme, gastronomia, cuina, Tortosa
Imatge il·lustrativa
L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AHPT) ha presentat este dimecres a la Cambra de Comerç de Tortosa l’única guia de restaurants de la província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori. La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Esta és una guia que representa la diversitat del territori a través de la seua gastronomia i neix amb l’objectiu d’oferir una recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que facilite la descoberta de bars i restaurants de la província i que informe i aconselle sobre les diverses opcions disponibles. Es tracta d’un recull exhaustiu  i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona: des de bars fins als cinc restaurants amb estrella Michelin, des de cuines tradicionals amb productes autòctons fins a cuines inspirades en la gastronomia de terres llunyanes, des d’establiments ubicats a peu de platja fins a restaurants situats a poblets de muntanya, des de cartes infinites per allargar la sobretaula fins a platets ràpids per degustar a peu dret.

Els més de 9000 exemplars de la guia ja es troben distribuïts als establiments que recull la guia i a espais gastronòmics i turístics de la província com restaurants, hotels i oficines de turisme.

La presentació ha comptat amb la presència de Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona; Xavier Braña, vicepresident de l’AEHT i responsable de comunicació; i Héctor Roda, membre de la junta de l’AEH Terres de l’Ebre.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum.
Ferran Adrià, Josep Roca i Nandu Jubany al Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum. | Fira de Barcelona
Jordi Bes
El cuiner desgrana les seves propostes per superar la pandèmia durant un fòrum a Barcelona on urgeix a buscar alternatives: "No podem estar tot el dia amb el súper drama" | Avisa els restaurants que han de tenir un pla de negoci per tirar endavant i el sommelier Josep Roca reivindica el rol de la restauració: "Som com la cultura, una fórmula que cura"