Empordàlia celebra les seves desenes Jornades Gastronòmiques

El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.

Tast de vins empordanesos a 3000 metres d'altitud aquest diumenge

| 17/07/2019 a les 07:12h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Sinols, Empordàlia
Imatge il·lustrativa
Un estiu més, el celler Empordàlia organitza les seves Jornades Gastronòmiques per gaudir dels vins, el bon temps i la gastronomia de l’Empordà al seu celler. 
 
La desena edició de les Jornades Gastronòmiques, que es duran a terme els dissabtes dels mesos de juliol i agost d’11:30h a 13:00h a l’espai Empordà a Taula a Vilajuïga, són una oportunitat per poder tastar els productes amb segell empordanès.

Cada setmana, la demostració girarà entorn a un productor i s’explicarà quins productes elabora, se suggeriran receptes amb els seus ingredients i, posteriorment, es podrà tastar maridat amb els vins i oli que s’elaboren en el celler. En els maridatges d’aquest any es destaquen els vins Sinols. 

Els productors seleccionats aquest any

Iogurts Granja Sués
Can Carriot
Can Bech
Anxoves Solés
Embotits el Graner
Just Married
Ànec de l’Empordà
Mas Marcè
Xocolates Aynouse

Els visitants, a més de participar a les Jornades i tastar els vins i oli d’Empordàlia, podran gaudir de les seves agrobotigues, un concepte de botiga que ofereix productes amb segell empordanès, i on també s’ofereixen esmorzars de forquilla, tapes i aperitius de productes km0 com taules d’embotits i formatges artesans, anxoves, seitons, foie..., 
 
El celler Empordàlia
 
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà. Elaboren vins i Oli de Pau amb varietats autòctones. 
A l’estiu, la botiga de Pau obre de 9:00h a 13:00h i de 15:00h a 20:00h. 
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Verema a mà
Verema a mà | Victor Merencio
Denuncien que els grans cellers els volen pagar 30 cèntims per quilo i «portar-los a la ruïna»
Imatge il·lustrativa
L’articulista usa com a metàfora del creixement del Penedès la polèmica del preu del raïm
Imatge il·lustrativa
Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l'Associació de Viticultors del Penedès s'han concentrat en protesta pel preu del raïm