El xef Quim Casellas al ViArt de Jean Leon

Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas

La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit

Neix la Malvasia de Sitges MS-18 de Jean Leon, de la seva col·lecció experimental

| 16/07/2019 a les 07:23h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Jean Leon , Quim Casellas, Jean Leon i ViArt, Jean Leon
Imatge il·lustrativa
Jean Leon celebra la sisena edició del ViArt, el certamen que anualment marida el vi amb una disciplina artística, el proper divendres, 19 de juliol a les 19.30h del vespre, al celler de Torrelavit.

En aquesta ocasió, la temàtica escollida és la cuina creativa i comptarà amb la participació del xef del restaurant Casamar de Llafranc (1 estrella Michelin), Quim Caselles.

El ViArt de Jean Leon oferirà als assistents una aproximació al món gastronòmic i noves tendències des de diferents vessants, incidint especialment en el paper fonamental que juga el vi en la gastronomia. La cita començarà amb una conversa entre el xef Quim Casellas i el sommelier Sergi Castro al voltant de les noves tendències gastronòmiques.

A continuació, el xef del Casamar elaborarà en directe un els plats que posteriorment formarà part del menú degustació ofert per l’equip del restaurant i maridat amb vins Jean Leon, que presentarà Mireia Torres, directora del celler. Després del showcooking, el duo format per la cantant Yadira Ferrer i la pianista Maria Lilia Cano serà l’encarregat d’amenitzar el sopar amb música en directe.


ACTE: ViArt 2018

DIA: Divendres 19 de juliol

HORA: 19.30h – 00.00h

LLOC: Celler Jean Leon (Château Leon S/N 08775 Ctra. Pla del Penedès. Torrelavit. Barcelona)

PREU: 70€ (socis) 75€ (no socis)

INSCRIPCIONS: 93 817 76 90 / visitas@jeanleon.com.

Les places són limitades. És necessari reserva prèvia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Verema a mà
Verema a mà | Victor Merencio
Denuncien que els grans cellers els volen pagar 30 cèntims per quilo i «portar-los a la ruïna»
Imatge il·lustrativa
L’articulista usa com a metàfora del creixement del Penedès la polèmica del preu del raïm
Imatge il·lustrativa
Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l'Associació de Viticultors del Penedès s'han concentrat en protesta pel preu del raïm