9è Tast de vins d'alçada

Tast de vins empordanesos a 3000 metres d'altitud aquest diumenge

El tast, obert a tothom, sitúa els vins de la DO Empordà al cim del Puigmal

Les inscripcions es poden tramitar al web de la DO Empordà fins al 18 de juliol

Els cellers empordanesos incrementen les vendes un 9% a Catalunya durant el 2018

| 15/07/2019 a les 19:10h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, DO Empordà, 9è Tast de vins d'alçada, Do Empordà
Imatge il·lustrativa
El Consell Regulador de la DO Empordà celebra el 21 de juliol el 9è Tast de vins d’alçada al Puigmal amb l’objectiu de situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines, a gairebé 3.000 metres d’altitud. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l’esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.

Cellers participants

AV Bodeguers
Celler Arché Pagès
Celler Brugarol
Mas Llunes
Oliveda
Vinyes dels Aspres

Cada celler aporta un dels seus vins al tast. La jornada s’iniciarà a un quart de deu del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap al migdia, hi ha prevista l’arribada al cim on es farà el tast de vins. La cloenda i l’inici del descens està previst cap a la una de la tarda.

El consell regulador empordanès i els cellers organitzen l’activitat amb la col·laboració del Centre Excursionista Empordanès i l’Associació Excursionista Cabirols Roses.

Inscripcions, preus i recomanacions

Les inscripcions es poden gestionar a través del web de la DO fins al 18 de juliol, omplint el formulari corresponent. El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€. El mateix dia de l’activitat només es podran inscriure les persones que disposin d’assegurança de muntanya. ​En cas de mal temps, l’activitat s’anul·larà.

Cal tenir una preparació física mínima, ja l’activitat inclou unes tres hores d’ascens i dues de descens. Al mateix web podeu veure les recomanacions de roba, menjar i farmaciola bàsica que heu de portar

Programa

8:45 h: Inscripcions i repartiment de la copa per al tast
9:15 h: Sortida puntual des del Coll de Fontalba. Ascensió i esmorzar en ruta
12:00 h: Benvinguda al cim i exposició dels vins a tastar
12:15 h: Brindis de vins de la DO Empordà. Obertura del tast a tothom.
1:15 h: Cloenda i inici del descens.

Al final del recorregut, hi haurà un petit punt de venda.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El Govern, els cellers i els pagesos acorden discutir una solució estructural a la crisi a partir del novembre de cara a futures collites
L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la DO Conca de Barberà organitzen la 49a Festa de la Verema que tindrà lloc a l’Espluga de Francolí els dies 23, 24 i 25 d’agost.
Davant les diferents informacions aparegudes a través de diversos canals i mitjans, Pimecava vol intentar clarificar la situació exposant el seu punt de vista.