Club Celler Masroig

Club Celler Masroig, per gaudir de beneficis exclusius

El Club Celler Masroig neix amb l’objectiu d’apropar el seu producte a un públic més ampli

Els clients podran beneficiar-se de descomptes en vi, gastronomia i enoturisme.

La millor etiqueta de l'any és del celler Masroig

| 12/07/2019 a les 17:00h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Celler Masroig, Club Celler Masroig
Imatge il·lustrativa
Vi, territori, cultura i gastronomia. Sota aquesta premissa, el Celler Masroig, un dels cellers més emblemàtics de la DO Montsant, ha llançat el Club Celler Masroig, premiant així la fidelitat dels seus clients. El club neix amb l’objectiu de donar a conèixer els productes del celler en concret i la cultura vinícola en general, tot apropant-la a altres activitats culturals i d’oci i creant sinergies amb altres empreses o entitats que puguin oferir descomptes o privilegis als mateixos membres del club.

Els clients que decideixin formar-hi part, obtindran entre un 10% i un 15% de descompte directe en tots els productes del Celler Masroig, tant en oli com en vi, comprant a qualsevol de les tres agrobotigues que tenen a la seva disposició, ubicades a El Masroig, La Serra i Tivissa.

Per una altra banda, els socis que així ho necessitin, podran disposar de la sala de tast per a ús personal, sempre que hi hagi disponibilitat i es reservi prèviament. En l’àmbit d’enoturisme, els membres del club podran accedir de manera exclusiva a activitats didàctiques i lúdiques com cursos de tast, visites al celler o entrades per a fires concretes, entre altres activitats. A banda d’això, el celler organitzarà anualment dos esdeveniments exclusius per als socis, com conferències o tastos a cegues.
 

Pren especial importància la pàgina web del club, una intranet a través de la qual els socis s’hauran d’identificar amb les seves dades personals. Un cop accedeixin, trobaran informació personalitzada, notícies rellevants, descomptes en col·laboració amb altres entitats i butlletins amb ofertes especials.

De manera excepcional, els clients que així ho desitgin podran comprar de manera online els vins que formin part d’aquests descomptes, que podran ser noves anyades, vins d’edició limitada o nous productes. A la mateixa intranet, disposaran d’assessorament tècnic a través de diferents publicacions amb informació sobre els vins i els seus maridatges. També trobaran l’apartat “consultes a l’enòleg”, on podran realitzar preguntes directes a l’enòleg del celler, a través d’un breu formulari, per resoldre dubtes sobre algun vi en concret, combinacions de maridatges o qualsevol qüestió que vulguin conèixer.

Donar-se d’alta al Club Celler Masroig

La persona interessada en formar part del club, haurà de posar-se en contacte amb el Celler Masroig a través dels telèfons 977 825 026, 977 825 026 (ext. 02) i el mòbil 646 743 922 o enviant un correu electrònic a club@cellermasroig.com. Posteriorment, es contactarà amb ell per a formalitzar-ho.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Salvador Puig, director general de l'INCAVI
Article d'opinió de Savador Puig, director general de l'INCAVI
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.