enoturisme

​Sumarroca obre les portes per la verema

Trepitjar raïm, tastar vins i mosts o esmorzar o dinar entre vinyes són algunes de les activitats que es poden fer a Sumarroca

Sumarroca 2 CV 2018, un xarel·lo vermell subtil pensat pel públic jove

| 12/07/2019 a les 12:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, La Verema del Cava, ​Sumarroca, enoturisme
Imatge il·lustrativa
Durant els mesos de verema, Bodegues Sumarroca prepara una activitat per viure-la de primera mà. Els visitants podran collir el raïm a la vinya i trepitjar-lo. A més, podran visitar les instal·lacions en plena ebullició, fer un tast de mosts de raïms de la collita i acabar amb un tast de vins i caves a la terrassa amb vistes a la vinya del celler.

L’activitat també inclou l’opció d’esmorzar o dinar a la vinya. Aquesta experiència, com ens comenten des de Sumarroca, "és ideal per a realitzar dinàmiques de teambuilding o per grups a partir de 15 persones".
 
El divendres 23 d’agost Sumarroca acollirà la Festa de la Verema Nocturna emmarcada dins de la proposta "La Verema del Cava", activitat promoguda i gestionada desde la patronal Institut del Cava. L’activitat començarà a les 21h i inclourà la trepitjada, la visita amb tast de most i la celebració de la nova anyada amb una gran festa que inclourà un pica-pica a la Terrassa i un concert de música en viu per amenitzar la vetllada.

Totes les activitats necessiten inscripció prèvia. Per gaudir d'alguna d'aquestes propostes de verema, o si voleu més informació, podeu escriure al correu electrònic del celler.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El Govern, els cellers i els pagesos acorden discutir una solució estructural a la crisi a partir del novembre de cara a futures collites
L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la DO Conca de Barberà organitzen la 49a Festa de la Verema que tindrà lloc a l’Espluga de Francolí els dies 23, 24 i 25 d’agost.
Davant les diferents informacions aparegudes a través de diversos canals i mitjans, Pimecava vol intentar clarificar la situació exposant el seu punt de vista.