Família Torres

Imatge il·lustrativa

El Celleret; el nou espai enogastronòmic a peu de vinya de Família Torres

El celler, situat a la finca Mas La Plana, al Penedès, ofereix ara al visitant una experiència que uneix turisme, vi i gastronomia de proximitat

Família Torres, amb la seva filial Excelsia, compra la majoria de la distribuïdora El Petit Celler

| 10/07/2019 a les 07:59h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Família Torres
Família Torres ha inaugurat el Jardí Restaurant El Celleret, un espai enogastronòmic ubicat a l’emblemàtica finca Mas La Plana, al cor del Penedès. Envoltat de vinyes i amb vistes a la muntanya de Montserrat, el binomi vi i gastronomia adquireix aquí una nova dimensió, convidant el comensal a descobrir la diversitat i riquesa dels paisatges del Penedès i altres racons de la geografia catalana a través dels seus vins i plats típics de la cuina mediterrània.

El Celleret disposa de més de cinquanta referències que elabora Família Torres en diferents denominacions d’origen de l'Estat, Xile i Califòrnia, totes elles disponibles a copes.

Gastronomia

Platets per compartir, plats de la terra inspirats en receptes tradicionals i propostes a la brasa, que elaboren els xefs Martín Ponzo, amb gairebé dues dècades d’experiència als fogons, i Sergi Millet, xef executiu i al capdavant del Restaurant Masia Mas Rabell de la Família Torres des del 2004.

Cuina de mercat que combina tradició i modernes tècniques d’elaboració i que es basa en productes frescos de proximitat i de temporada per crear una proposta saludable i sostenible, feta amb delicadesa per realçar les textures i les aromes. Gall negre del Penedès; musclos del Delta de l’Ebre; peix de la llotja de Vilanova; tonyina Balfegó de l’Ametlla de Mar o vedella de Girona, són alguns dels plats.
 

Interior del Celleret Foto: Miquel Millán


La carta de vins

Més de cinquanta referències que elabora Família Torres en diferents denominacions d’origen de l'Estat, Xile i Califòrnia, totes elles disponibles a copes. 

L'espai

El Celleret compta amb una sala interior amb capacitat per a 66 comensals, banyada amb llum natural a través de grans finestrals, i una terrassa a peu de vinya per a 64 persones. El jardí típicament mediterrani que envolta la terrassa, amb velles oliveres i delimitat per un petit mur de pedra seca, permet al visitant gaudir del vi a l’aire lliure en contacte amb la natura.

De la sala interior destaca la barra central, situada entre les columnes que sostenen les voltes catalanes i coronada per un original element decoratiu confeccionat amb sarments dels ceps. La versatilitat dels espais permet realitzar tastos dirigits i altres experiències que ofereix Família Torres als seus visitants, així com qualsevol tipus d’esdeveniment per a grups o empreses, amb propostes gastronòmiques i activitats a mida.

El Jardí Restaurant El Celleret està obert de 9h a 18h cada dia, tant per a les persones que visiten el celler com per al públic en general.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.