Festival Instants

Aforament complet a la primera edició del Festival Instants amb Roger Mas

Comença el cicle de música, cava i gastronomia entre vinyes amb el primer concert

Roger Mas va oferir un recital de música i poesia en què va repassar les seves peces més conegudes de la seva discografia

Carol Vallès crea el festival Instants; Roger Mas, Sara Pi i Halldor Mar, caps de cartell

| 08/07/2019 a les 17:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Carol Vallès, Festival Instants
Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte el cantautor Roger Mas va donar el tret de sortida a la primera edició del Festival Instants al Celler Carol Vallès.

Més d’un centenar de persones van gaudir de l’espectacle del músic solsoní on destaquen versions de grans autors catalans com Jacint Verdaguer i Joan Maragall.

En un espai a l’aire lliure i envoltat de vinyes, Roger Mas es va mostrar proper al públic i va compartir anècdotes personals sobre la seva relació amb el Solsonès i la importància de la natura i la terra en la seva obra.

Abans del concert, els assistents van degustar el Pit-Roig, un Brut Nature ecològic 100% Pinot Noir i un tàrtar de tomàquet rosa amb remolatxa als cítrics cortesia d’Ametller Origen.

A més a més, el públic va gaudir de l’oferta gastronòmica gràcies als formatges Xerigots, els platets de La Botigueta del Mig, els Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Cellers Carol Vallès.

El Festival Instants continua aquest dissabte 13 de juliol amb l’actuació de Sara Pi. Halldór Már serà l’encarregat de concloure el 20 de juliol la primera edició del cicle de concerts. Encara es poden comprar entrades a instants.cat.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Vinyes dels Aspres
Vinyes dels Aspres | Arxiu imatges PTCBG
Àngel Garcia Petit
Àngel Garcia Petit és enòleg i soci de l'empresa Viemocions, una agència de viatges especialitzada en turisme del vi
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.