Festival Instants

Aforament complet a la primera edició del Festival Instants amb Roger Mas

Comença el cicle de música, cava i gastronomia entre vinyes amb el primer concert

Roger Mas va oferir un recital de música i poesia en què va repassar les seves peces més conegudes de la seva discografia

Carol Vallès crea el festival Instants; Roger Mas, Sara Pi i Halldor Mar, caps de cartell

| 08/07/2019 a les 17:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Carol Vallès, Festival Instants
Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte el cantautor Roger Mas va donar el tret de sortida a la primera edició del Festival Instants al Celler Carol Vallès.

Més d’un centenar de persones van gaudir de l’espectacle del músic solsoní on destaquen versions de grans autors catalans com Jacint Verdaguer i Joan Maragall.

En un espai a l’aire lliure i envoltat de vinyes, Roger Mas es va mostrar proper al públic i va compartir anècdotes personals sobre la seva relació amb el Solsonès i la importància de la natura i la terra en la seva obra.

Abans del concert, els assistents van degustar el Pit-Roig, un Brut Nature ecològic 100% Pinot Noir i un tàrtar de tomàquet rosa amb remolatxa als cítrics cortesia d’Ametller Origen.

A més a més, el públic va gaudir de l’oferta gastronòmica gràcies als formatges Xerigots, els platets de La Botigueta del Mig, els Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Cellers Carol Vallès.

El Festival Instants continua aquest dissabte 13 de juliol amb l’actuació de Sara Pi. Halldór Már serà l’encarregat de concloure el 20 de juliol la primera edició del cicle de concerts. Encara es poden comprar entrades a instants.cat.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"