Festival Instants

Aforament complet a la primera edició del Festival Instants amb Roger Mas

Comença el cicle de música, cava i gastronomia entre vinyes amb el primer concert

Roger Mas va oferir un recital de música i poesia en què va repassar les seves peces més conegudes de la seva discografia

Carol Vallès crea el festival Instants; Roger Mas, Sara Pi i Halldor Mar, caps de cartell

| 08/07/2019 a les 17:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Carol Vallès, Festival Instants
Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte el cantautor Roger Mas va donar el tret de sortida a la primera edició del Festival Instants al Celler Carol Vallès.

Més d’un centenar de persones van gaudir de l’espectacle del músic solsoní on destaquen versions de grans autors catalans com Jacint Verdaguer i Joan Maragall.

En un espai a l’aire lliure i envoltat de vinyes, Roger Mas es va mostrar proper al públic i va compartir anècdotes personals sobre la seva relació amb el Solsonès i la importància de la natura i la terra en la seva obra.

Abans del concert, els assistents van degustar el Pit-Roig, un Brut Nature ecològic 100% Pinot Noir i un tàrtar de tomàquet rosa amb remolatxa als cítrics cortesia d’Ametller Origen.

A més a més, el públic va gaudir de l’oferta gastronòmica gràcies als formatges Xerigots, els platets de La Botigueta del Mig, els Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Cellers Carol Vallès.

El Festival Instants continua aquest dissabte 13 de juliol amb l’actuació de Sara Pi. Halldór Már serà l’encarregat de concloure el 20 de juliol la primera edició del cicle de concerts. Encara es poden comprar entrades a instants.cat.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Vinyes a la finca d'Abadal, de la DO Pla de Bages
Vinyes a la finca d'Abadal, de la DO Pla de Bages | Abadal
Jordi Bes
Catalunya és dels indrets del món on les temperatures pugen més ràpidament i a la DO Pla de Bages els pitjors pronòstics vaticinen fins a 6 graus d'increment el 2100 | Els experts avisen que els efectes de la transformació climàtica van molt més enllà de si es podrà seguir elaborant vi i urgeixen a adaptar-s'hi
Imatge il·lustrativa
Estands separats i concerts només amb cadira i amb aforament limitat | Carles Benavent amb el seu trio seran un dels caps de cartell
Imatge il·lustrativa
Des del mes de juliol i durant un any, Vilarnau oferirà visites gratuïtes als professionals sanitaris i a les Forces i Cossos de Seguretat