La Vinya dels Artistes

"La Huella", una reflexió al voltant de la memòria i el temps, a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

L'obra és una creació de l’artista austríaca Eva Lootz, afincada a Madrid

La inauguració de "La Huella" serà el proper 6 de juliol

“No et prometo res”, el far hollywoodià de La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové

| 04/07/2019 a les 07:21h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, La Vinya dels Artistes, Mas Blanch i Jové, 'La Huella'
Imatge il·lustrativa
La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové fou concebuda per Josep Guinovart i inaugurada l’any 2010 celebra enguany la seva desena edició. Actualment, compta amb 10 obres exposades de forma permanent enmig del pintoresc paisatge de La Pobla de Cérvoles i a partir d’aquest 6 de juliol comptarà amb una nova adquisició.

Guardonada, entre altres, amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques d’Espanya el 1994, el Premi Tomás Francisco Prieto de la Reial Casa Nacional de la Moneda el 2009 i el Premi MAV de les Dones en les Arts Visuals el 2010 i el Premi de la Fundació Art i Mecenatge al 2013, ha fet exposicions a algunes de les millors galeries i museus del món. 

L’Eva Lootz és una artista amb un estil propi, amb registres molt heterogenis i una obra marcada per la interacció de matèria i llenguatge. A partir de la recerca i el qüestionament continuu, crea espais i obres alienes a la moda, molt personals i experimentals que transiten per la pintura, els materials efímers, la tridimensionalitat... Practicant una reflexió contínua entre matèria, llenguatge i art.

L’obra, “La Huella”, concebuda per La Vinya dels Artistes és una gran petjada el taló de la qual sobresurt de la terra i alberga una olivera trasplantada des del mateix camp d’oliveres on està situada. El conjunt està construït amb pedra seca en referència als  murs que formen terrasses a la finca del celler.
 


La inauguració que es celebrarà el proper 6 de juliol comptarà amb uns 450 assistents que també podran visitar altres escultures que es troben a La Vinya dels Artistes, així com l’impressionant obra de 60m. “Entre el Cel i la Terra” que el pintor Gregorio Iglesias va crear durant dos mesos enmig de La Vinya dels Artistes i que actualment recobreix les quatre parets de la sala de bótes del celler.

La festa a l’aire lliure comptarà amb un solo de percussió de Luis Tabuenca, músic que recentment ha estrenat l’òpera de càmera “Hor” a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona, continuarà amb un sopar sota les estrelles maridat amb els vins Petit Blanc Saó, Saó Blanc, Saó Abrivat i Saó Expressiu del celler i després els convidats podran  ballar amb el DJ Miquel Salla i gaudir d’una barra lliure sota les estrelles.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit