Advertisement

4art Tasta Vilella, demà dissabte, amb ​Set cellers de la Vilella Alta

Mas Alta, Estriacus, Prior Pons, Ritme Celler, Roca de les Dotze, Vinícola del Priorat i Cartoixa de Montsalvat, els cellers participants

​La DOQ Priorat estrena una nova classificació dels seus vins

| 28/06/2019 a les 09:59h
Arxivat a: Fires, DOQ Priorat, Vilella Alta, 4art Tasta Vilella

Els cellers Mas Alta, Estriacus, Prior Pons, Ritme Celler, Roca de les Dotze, Vinícola del Priorat i Cartoixa de Montsalvat participaran dissabte a la 4a edició de Tasta Vilella, que tindrà lloc a partir de les vuit del vespre a la plaça de les Eres de la Vilella Alta.

L’esdeveniment, organitzat per la Comissió de Festes amb el suport de l’Ajuntament de la Vilella Alta, el Consell Regulador de la DOQ Priorat i l’Associació de Veïns de la Vilella Alta, també comptarà amb tapes i música en directe amb el Jazz Attack Quartet. Els assistents a Tasta Vilella podran fer set tastos i tres tapes per quinze euros.

Tasta Vilella forma part del conjunt d’activitats que organitzen les viles de la DOQ Priorat, en les quals es dona a conèixer el lligam de les tradicions culturals del territori, l’entorn de vinyes i el vi que s’hi elabora.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
La vinya a Catalunya s'encamina cap a ser majoritàriament ecològica | Les dades del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) mostren que més d'un terç de les vinyes catalanes ja són ecològiques
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca.
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca. | Grup Patrimoni Històric de l'Arquitectura del Vi de Vilafranca
Jordi Bes
Els diversos destins d'un barri vinícola, una casa senyorial i un celler modernista fan témer que la seva preservació es vegi compromesa, almenys tal com se'ls coneix ara | Historiadors i arquitectes fan un toc d'atenció a Vilafranca del Penedès per no malmetre el conjunt de les naus del carrer del Comerç, nascudes el segle XIX amb el ferrocarril per comerciar amb el vi
Imatge il·lustrativa
Mor sobtadament el representant de la quarta generació d'elaboradors d'escumosos de la família