Novetats

Nu 2018, el primer vi de Coca i Fitó amb certificació ecològica

El Coca i Fitó Nu 2018 és un vi 100% Garnatxa Negra de vinyes velles, amb llevats salvatges i sense sulfits afegits.

| 25/06/2019 a les 08:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, DO Montsant, Coca i Fitó, Coca i Fitó Nu 2018
Imatge il·lustrativa
Coca i Fitó va començar fa uns anys a treballar cap a la certificació ecològica de les seves vinyes. Aquest mes de juny del 2019 s’ha presentat sota la DO Montsant el primer vi amb certificació ecològica.

Es tracta del Coca i Fitó Nu 2018, un vi 100% Garnatxa Negra de vinyes velles, amb llevats salvatges i sense sulfits afegits. Un nou vi dels germans Coca i Fitó. Com diuen des del celler, es tracta "d'un viatge cap a la puresa de la garnatxa negra. Un vi jove, sense pas per bóta, només suc de raïm i els colors de la tipicitat del sud del Montsant". N'han fet una producció limitada de 2.000 ampolles de 75cl.

Coca i Fitó Nu 2018
Vi Negre ecològic sense sulfits afegits


Vi jove 100% Garnatxa Negra vinyes velles i de conreu ecològic. Elaborat sense sulfits afegits i amb llevats salvatges de la mateixa vinya. Un vi pensat i elaborat per transmetre  el terrer, l’essència de la varietat i de l’entorn.

Un vi on predominen les aromes de fruita fresca, cirera, fruita vermella àcida, notes anisades, balsàmiques, un toc cítric, fresc i vegetal. En boca trobem fruita negra, barreja de móra i pell de taronja i notes de pruna. Molt viu, amb nervi i bona tensió, recorda la pedra i la mina de llapis.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit