Mor Salvador Carbó, accionista de Mas Bertran i exalcalde de Sant Martí Sarroca

Va ser alcalde de la població entre 1987 i 1991

| 24/06/2019 a les 15:55h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Mas Bertran, Salvador Carbó

Salvador Carbó i Gili va morir sobtadament diumenge 23 de juny de 2019 a l’edat de 68 anys. Nascut a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), va ser alcalde d’aquesta població per entre els anys 1987 i 1991. Vinculat des de molt jove al sector agroalimentari va ser una de les ànimes de la marca Caprabo i va impulsar negocis dins del sector de la carn, a Santa Pau (Garrotxa), on també es va involucrar en la política local.

L’any 2010 es va unir al celler Mas Bertran, convertint-se en accionista d’aquesta marca de la seva població natal, i va impulsar l’adequació d’un celler de nova generació. 

El funeral se celebrarà demà dimarts 25 de juny de 2019 a les 11.00h a l’església de Sant Martí Sarroca. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit