Agraïment de la DO Penedès als vuit anys de tasca de Josep Maria Albet

L’agricultura ecològica i les subzones de la DO Penedès són alguns dels aspectes més destacats del mandat de Josep Maria Albet

Joan Huguet, president de la DO Penedès; ​«crearem el Vi de Mas i un viver de celleristes»

| 20/06/2019 a les 16:51h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Josep Maria Albet, DO Penedès
Imatge il·lustrativa
El primer ple de la DO Penedès presidit per Joan Huguet ha servit per a reconèixer la tasca que el seu anterior president, Josep Maria Albet, ha realitzat en els seus 8 anys de mandat. Durant aquest període i especialment en els darrers temps, Albet ha treballat per potenciar la promoció i la comunicació dels vins de la DO Penedès i el territori on neixen.

Uns objectius que s’han treballat a partir de diverses accions per a donar a conèixer la qualitat i l’excel·lència dels vins negres, sense deixar de banda la potencialitat d’una de les varietats insígnies de la DO Penedès, com és el Xarel·lo. Albet també ha dedicat el seu mandat a treballar per a impulsar el cultiu ecològic de la vinya, fet que ha permès que a dia d’avui la DO Penedès, sigui la denominació d’origen amb més hectàrees conreades a partir d’aquesta tècnica.

La potenciació de les singularitat de les diferents zones i territoris del Penedès i la creació dels vins escumosos Clàssic Penedès, formen també part del seu llegat.

Durant el ple, el nou president, Joan Huguet, li ha fet entrega d’una rèplica de la deessa de l’agricultura Demeter, com a reconeixement de la seva trajectòria en la defensa de la  DO Penedès i els seus vins. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.
Imatge il·lustrativa
Jean Leon uneix vi amb gastronomia amb el xef amb estrella Quim Casellas | La sisena edició del ViArt dedicada a la cuina creativa i tindrà lloc el proper 19 de juliol a les 19.30h al celler de Torrelavit