Pilar Just és reelegida presidenta de la DO Montsant

La línia de treball de la nova junta de la DO Montsant serà continuista, centrada en tres eixos; coneixement, qualitat i promoció.

Vuit guardonats a la segona edició dels premis DO Montsant

| 19/06/2019 a les 06:39h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Pilar Just, DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Pilar Just va tornar a ser elegida com a presidenta per als propers 4 anys.
 
La línia de treball de la nova junta de la DO Montsant serà continuista, centrant-se en els 3 eixos en què s’ha estructurat fins ara: Coneixement, Qualitat i Promoció.

La DO Montsant seguirà treballant en el LIFE Priorat+Montsant i el PECT Priorat, tots dos enfocats a conèixer els beneficis de les pràctiques sostenibles. De la mateixa manera, se seguirà treballant també en els estudis de zonificació i caracterització de les garnatxes i les carinyenes per continuar sumant en l’autoconeixement.
 
Pel que fa a la Qualitat, la DO Montsant continuarà posant tots els seus esforços en garantir la traçabilitat i la qualitat del producte. Per aconseguir-Ho, es mantindran els controls de procedència del raïm durant la verema així com els dels punts de venda del producte etiquetat com a DO Montsant.
 
La branca de Promoció seguirà posant els esforços en el mercat exterior per continuar enfortint la marca DO Montsant. Accions en punt de venda i missions inverses amb diferents agents del sector conviuran amb la promoció al mercat català, tan important per a la DO Montsant pel contacte directe que suposa amb el consumidor.
 
Des de la nova junta asseguren que, en definitiva, l’objectiu principal de totes aquestes eines de treball és el de continuar generant oportunitats perquè aquells que treballen la terra puguin quedar-se al territori i viure dignament.

​La nova junta rectora 

Viticultors
Ricard Rull Coll
Andreu Fernández Asens
Luís Miguel Molina Montoro
Joan Francesc Asens Masdeu
Josep Mª Bargalló Bargalló

Elaboradors
Patri Morillo, de Celler Comunica
Antoni Coca Fitó, de Coca i Fitó
Ramon Masip, de Celler Cairats
Jose Carlos Ríos de Celler Masroig
Pilar Just en representació de Cellers Sant Rafel

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Vinyes dels Aspres
Vinyes dels Aspres | Arxiu imatges PTCBG
Àngel Garcia Petit
Àngel Garcia Petit és enòleg i soci de l'empresa Viemocions, una agència de viatges especialitzada en turisme del vi
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.