Gastro Week by Abadal

Gastro Week by Abadal; torna la festa del maridatge del 27 al 30 de juny

La Gastro Week by Abadal és una iniciativa gastronòmica del celler Abadal centrada en l'art de maridar

Restaurants de Barcelona i rodalies oferiran menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

Abadal Picapoll 2018, identitat i plaer

| 14/06/2019 a les 08:14h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Gastro Week by Abadal, Abadal
Imatge il·lustrativa
Del 27 al 30 de juny el Celler Abadal posa en marxa la segona edició de la Gastro Week by Abadal. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual restaurants de Barcelona i rodalies oferiran menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridat cadascun amb vins Abadal.

Una oferta gastronòmica local i diversa, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecte entre vi i gastronomia.

Restaurants participants en aquesta segona edició

Arrosseria Xàtiva Sant Antoni (Barcelona)
Babula Bar 1937 (Barcelona)
Ca l'Arqué (Badalona)
Els Pescadors (Barcelona)
Mesón (Viladecans)
NOW Not Only Wine (Barcelona)
ON Sushi (Barcelona)
Petit Montjuïc (Barcelona)
Racó d'en Cesc (Barcelona)
Terra Ca La Nuri (Barcelona)


Les reserves es realitzen contactant directament amb els restaurants adherits. Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web de la Gastro Week

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Vinyes dels Aspres
Vinyes dels Aspres | Arxiu imatges PTCBG
Àngel Garcia Petit
Àngel Garcia Petit és enòleg i soci de l'empresa Viemocions, una agència de viatges especialitzada en turisme del vi
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor.
Les DO ebrenques evaluen les pèrdues ocasionades per l'onada de calor. | Cedida
Els representants de les DO demanen a administració la necessitat de buscar mesures per incentivar l'economia rural
Imatge il·lustrativa
El celler Empordàlia organitza la desena edició de les seves jornades oferint demostracions de productes amb segell empordanès, com Anxoves Solés, Ànec de l’Empordà, Can Bech, maridats amb vins d’Empordàlia.