Gastro Week by Abadal

Gastro Week by Abadal; torna la festa del maridatge del 27 al 30 de juny

La Gastro Week by Abadal és una iniciativa gastronòmica del celler Abadal centrada en l'art de maridar

Restaurants de Barcelona i rodalies oferiran menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridats amb vins Abadal

Abadal Picapoll 2018, identitat i plaer

| 14/06/2019 a les 08:14h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Gastro Week by Abadal, Abadal
Imatge il·lustrativa
Del 27 al 30 de juny el Celler Abadal posa en marxa la segona edició de la Gastro Week by Abadal. Una iniciativa gastronòmica que busca potenciar el maridatge dels productes de la terra, per la qual restaurants de Barcelona i rodalies oferiran menús únics creats en exclusiva per a l'ocasió i maridat cadascun amb vins Abadal.

Una oferta gastronòmica local i diversa, amb la voluntat d'experimentar la fusió perfecte entre vi i gastronomia.

Restaurants participants en aquesta segona edició

Arrosseria Xàtiva Sant Antoni (Barcelona)
Babula Bar 1937 (Barcelona)
Ca l'Arqué (Badalona)
Els Pescadors (Barcelona)
Mesón (Viladecans)
NOW Not Only Wine (Barcelona)
ON Sushi (Barcelona)
Petit Montjuïc (Barcelona)
Racó d'en Cesc (Barcelona)
Terra Ca La Nuri (Barcelona)


Les reserves es realitzen contactant directament amb els restaurants adherits. Podeu trobar més informació i les propostes dels menús maridatge al web de la Gastro Week

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Foto: Carles Gala
El CavaBar estarà obert els dissabtes, diumenges i festius.
Imatge il·lustrativa
L'edició 2020 de Cavatast adapta el seu format per garantir la màxima seguretat sanitària i trasllada a quatre cellers la seva singular mostra de caves i gastronomia. Vilarnau serà una d'elles.
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages
Eva Ferrer i Enric Forcada brinden per la Festa de la Verema del Bages | Pere Fontanals
Pere Fontanals
L'alcalde d'Artés, Enric Forcada, explica que "el fàcil hauria estat no fer res, però hem decidit tirar endavant"