Arriba la 8a edició de "La Festa Major del Vi", l’Adernats Vinitfest

Per vuitè estiu consecutiu Adernats organitza l’anomenada Festa Major del Vi a la Catedral del Vi de Nulles el proper 6 de juliol

El certamen porta set edicions exhaurint entrades amb més de 500 persones

Onze cellers premiats als premis del XXVè Concurs de Vins de la DO Tarragona

| 13/06/2019 a les 06:55h
Arxivat a: Cellers, Adernats, La Festa Major del Vi, Adernats Vinitfest
Imatge il·lustrativa
Un any més, i ja en van vuit, la Catedral del Vi de Nulles es vestirà de gala per celebrar l’Adernats Vinitfest el proper 6 de juliol. Una festa al celler modernista, un dels més ben conservats i actius de Catalunya. La coneguda com ‘La Festa Major del Vi’, que arribarà a la seva 8a edició, és un certamen que més 500 persones avalen cada estiu penjant el cartell d’entrades exhaurides. 
 
Enguany, sis restaurants o elaboradors del territori maridaran els seus plats amb sis dels millors vins i caves Adernats. I amb la música  dels tarragonins Pepper and Soul, el músic i compositor de Miravet, Èric Vinaixa, i amb la “Llarga Vida al Rock’n Roll”.

I finalment, a l’espai Vinilfest, arriba Etzche | Republiq des de Les Borges Blanques amb ritmes de Funck & Disco en vinil per cremar-ho tot. Serà els moments de gaudir del Mojito Seducció i el Gincava d’elaboració pròpia d’Adernats.
 
L’obertura de portes serà a les 21.45 h. Tothom rebrà una copa, sis tiquets degustació de vins i sis de tapes. Després d’una breu inauguració a càrrec del grup de teatre GTP de Valls a les 22 h, la festa començarà i la Catedral del Vi de Nulles serà la casa dels assistents fins ben entrada la matinada.
 
Venda d’entrades
 
Les entrades es troben a la venda a la web del celler i a la vinoteca Adernats a Nulles

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)