fires

Temps de vi en xifres; 45.000 degustacions i prop de 7.000 copes venudes

Un cop tancada aquesta 8a edició, l’organització anuncia ja les dates de Temps de Vi 2020. Serà de nou el segon cap de setmana de juny, del 12 al 14, a Vilanova i la Geltrú

| 11/06/2019 a les 11:56h
Arxivat a: Fires, Vilanova i la Geltrú, Temps de vi
Unes xifres que fan d’aquesta la millor edició de la fira i que demostren la consolidació de Temps de Vi, una fira que arriba especialment al públic més jove, que un any més ha gaudit del vi combinant-lo amb la música en viu que ha amenitzat la fira durant tot el cap de setmana. L’afluència de públic a la quarantena d’actes oferts durant tot el cap de setmana ha estat contínua, i molts d’aquests actes han penjat el cartell d’entrades esgotades, abans inclús que arribés el cap de setmana de la fira.
 


Pel que fa als tastos, l’ocupació dels tastos guiats ha estat del 95% i els tastos en vaixell, un any més, han estat una de les activitats més demanades pel públic d’aquesta fira que mira al mar. 

Per una banda l’Escape Room al Museu Romàntic Can Papiol, que ha estat de les activitats més demandades, amb record absolut de participació i el cartell de Sold Out per a totes les sessions disponibles abans que arranqués la fira.

D’altra banda, l’acte organitzat a la llotja de pescadors. L’assistència va superar totes les expectatives, amb una gran afluència de públic local que va poder gaudir del Petit Temps de Vi, amb vins dels cellers de la fira maridats amb productes de la llotja.

Un cop tancada aquesta 8a edició, l’organització anuncia ja les dates de Temps de Vi 2020. Serà de nou el segon cap de setmana de juny, del 12 al 14, a Vilanova i la Geltrú.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Imatge il·lustrativa
Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Denominació d’Origen Terra Alta a Gandesa la sessió constitutiva de la nova junta rectora de la DO.
Henri Abelé és la tercera companyia de Champagne més antiga de França, ubicada a Reims des de 1757 | Tot i la venda, Henkell Freixenet continuarà distribuint el Champagne Henri Abelé a mercats internacionals