El celler Més Que Paraules celebra el seu 10è aniversari

El celler Més Que Paraules es situa a la Finca Jaumandreu al Pla de Bages

El projecte neix fa 10 anys de la mà de Jordi Vilaseca i Mirko Raccini.

Joan Huguet, president de la DO Penedès; ​«crearem el Vi de Mas i un viver de celleristes»

| 05/06/2019 a les 06:22h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, DO Catalunya, Més Que Paraules
Imatge il·lustrativa
El celler Més Que Paraules va néixer fa 10 anys de la mà de dos joves emprenedors i sommeliers amb ganes de perseguir un somni, una il·lusió: fer el seu propi vi. Així va ser com el Mirko i el Jordi, un tándem inseparable, es van enamorar del Pla de Bages, comarca d’on pertany el Jordi. 
 

Jordi Vilaseca i Mirko Raccini, els artífexs del projecte Més Que Paraules


El seu objectiu era elaborar vins fàcils d’entendre, refrescants i alhora amb una bona concentració aromàtica i gustativa. Quatre són les referències que elaboren actualment.
Comencem el  viatge enològic pel Més Que Paraules blanc, un cupatge singular on la sauvignon blanc, la garnatxa blanca, la macabeu i el picapoll es donen de la mà per extreure notes tropicals madures i anisades.

El rosat és un merlot amb un toc de sumoll, fruita vermella i flor blanca. El MQP negre, cabernet sauvignon, garnatxa, merlot i sumoll amb una criança d’uns 8 mesos. La conjunció ideal de fruita i alhora les notes d’espècies de la criança, versatilitat en boca.

Per acabar, el MOLT Més Que Paraules, un monovarietal de cabernet sauvignon amb una llarga criança, un vi que s’elabora només en les millors anyades, complexe i que et demana el seu temps per gaudir-lo.

Desè aniversari de Més que Paraules

Per celebrar els desè aniversari, el passat dilluns, al mateix celler. 250 convidats van poder gaudir d’un espectacle de dansa a càrrec de la companyia Invitro. Una manera de descobrir les instal·lacions del celler de forma original i creativa. Alhora els assistents van poder passejar per la vinya de la poesia. De cada cep en penjava una poesia en honor a la poesia de Miquel Martí i Pol que ha acompanyat la identitat del celler durant aquests anys.
 

Es va aprofitar aquest esdeveniment per presentar les noves etiquetes, dissenyades per l’il·lustrador Òscar Medina, a través d’una performance en format live painting feta per ell mateix. Un disseny continuista i rupturista alhora que segueix el joc de paraules de la seva antecessora però des d’una visió actual i contemporània. La banda sonora de la festa la posava, la Lola Van, una volkswagen T2 convertida en una cabina de DJ. Per acabar, Cal Fusteret, un catering de la zona, va elaborar uns arrossos inspirats en la gastronomia local per maridar amb tots els vins. Els seus propietaris, el Jordi i el Mirko, prometen seguir sumants anys en aquesta trajectòria tan prometedor.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil | GC
El gènere arribava a través de dipòsits fiscals als Països Baixos i es comercialitzava a través de dipòsits fiscals i distribuïdores espanyoles
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 1 comentari
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19