El celler Més Que Paraules celebra el seu 10è aniversari

El celler Més Que Paraules es situa a la Finca Jaumandreu al Pla de Bages

El projecte neix fa 10 anys de la mà de Jordi Vilaseca i Mirko Raccini.

Joan Huguet, president de la DO Penedès; ​«crearem el Vi de Mas i un viver de celleristes»

| 05/06/2019 a les 06:22h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, DO Catalunya, Més Que Paraules
Imatge il·lustrativa
El celler Més Que Paraules va néixer fa 10 anys de la mà de dos joves emprenedors i sommeliers amb ganes de perseguir un somni, una il·lusió: fer el seu propi vi. Així va ser com el Mirko i el Jordi, un tándem inseparable, es van enamorar del Pla de Bages, comarca d’on pertany el Jordi. 
 

Jordi Vilaseca i Mirko Raccini, els artífexs del projecte Més Que Paraules


El seu objectiu era elaborar vins fàcils d’entendre, refrescants i alhora amb una bona concentració aromàtica i gustativa. Quatre són les referències que elaboren actualment.
Comencem el  viatge enològic pel Més Que Paraules blanc, un cupatge singular on la sauvignon blanc, la garnatxa blanca, la macabeu i el picapoll es donen de la mà per extreure notes tropicals madures i anisades.

El rosat és un merlot amb un toc de sumoll, fruita vermella i flor blanca. El MQP negre, cabernet sauvignon, garnatxa, merlot i sumoll amb una criança d’uns 8 mesos. La conjunció ideal de fruita i alhora les notes d’espècies de la criança, versatilitat en boca.

Per acabar, el MOLT Més Que Paraules, un monovarietal de cabernet sauvignon amb una llarga criança, un vi que s’elabora només en les millors anyades, complexe i que et demana el seu temps per gaudir-lo.

Desè aniversari de Més que Paraules

Per celebrar els desè aniversari, el passat dilluns, al mateix celler. 250 convidats van poder gaudir d’un espectacle de dansa a càrrec de la companyia Invitro. Una manera de descobrir les instal·lacions del celler de forma original i creativa. Alhora els assistents van poder passejar per la vinya de la poesia. De cada cep en penjava una poesia en honor a la poesia de Miquel Martí i Pol que ha acompanyat la identitat del celler durant aquests anys.
 

Es va aprofitar aquest esdeveniment per presentar les noves etiquetes, dissenyades per l’il·lustrador Òscar Medina, a través d’una performance en format live painting feta per ell mateix. Un disseny continuista i rupturista alhora que segueix el joc de paraules de la seva antecessora però des d’una visió actual i contemporània. La banda sonora de la festa la posava, la Lola Van, una volkswagen T2 convertida en una cabina de DJ. Per acabar, Cal Fusteret, un catering de la zona, va elaborar uns arrossos inspirats en la gastronomia local per maridar amb tots els vins. Els seus propietaris, el Jordi i el Mirko, prometen seguir sumants anys en aquesta trajectòria tan prometedor.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Imatge il·lustrativa
La 39 mostra tindrà lloc del 20 al 24 de setembre a la Ronda Sant Antoni, al costat del Mercat.
Imatge il·lustrativa
El Coca i Fitó Nu 2018 és un vi 100% Garnatxa Negra de vinyes velles, amb llevats salvatges i sense sulfits afegits.