Arrels del Vi

Ja hi ha guanyadors dels Premis Arrels del Vi mentre la fira escalfa motors

Arrels del Vi, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Martí d’Empúries i el 15 de juny a Barcelona, premia els millors vins de l’Empordà

Objectiu Barcelona: l'Empordà vol seduir la ciutat amb vins i gastronomia

| 03/06/2019 a les 08:41h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Arrels del Vi, Premis Arrels del Vi, DO Empordà
Imatge il·lustrativa
En un bon any en vendes dels vins de la DO Empordà, Arrels del Vi ofereix degustació oberta en copa Riedel de més de 100 referències dels vins empordanesos, com els guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2019. Els vins guanyados dels Premis Arrels del Vi 2019 són; El Missatger Selecció 2017, Celler Pujol Cargol Masarac (millor blanc), A21 Rosat 2018, Masetplana (millor rosat), Bruel de l’Estany 2015, Cellers d’en Guilla (millor negre) i Torre de Capmany Garnatxa de l’Empordà, Pere Guardiola (millor dolç).

Arrels del Vi celebra la seva XII edició aquest cap de setmana, el 8 i 9 de juny, a Sant Martí d’Empúries (l’Escala) amb 28 cellers de la DO Empordà i 1 celler convidat del Rosselló. I el 15 de juny, celebra la Festa de la DO Empordà a Barcelona, al jardí del Palau Robert, portant 24 cellers empordanesos, 1 celler convidat del Rosselló i activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès a Barcelona.

Guanyadors de l’edició d'Arrels del Vi 2019 per categoríes

Blancs
1. El Missatger Selecció 2017, Celler Pujol Cargol Masarac   
2. Blanc de Gresa 2016, Vinyes d’Olivardots
3. Vall de Molinàs 2017, Celler Hugas de Batlle

Rosats
1. A21 Rosat 2018, Masetplana     
2. Maragda rosa 2018, Celler Mas Llunes                  
3. Caminito 2018, Terra Remota    

Negres
1. Bruel de l’Estany 2015, Cellers d’en Guilla      
2. Ull de Serp, La Closa Samsó 2015, Celler Archè Pagès
3. Racons 2016, Celler Mas Pòlit 

Dolços
1. Torre de Capmany Garnatxa de l’Empordà, Pere Guardiola
2. Bac de les Ginesteres, Vinyes dels Aspres
3. Garnatxa d’Empordà Solera, Mas Llunes

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Celler del Monestir Món Sant Benet
Celler del Monestir Món Sant Benet
Les 11 denominacions d'origen de vins catalans han començat l'agost amb una agenda plena d'activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
Castlexperience ha situat el celler bagenc en el top 10 d'Espanya i Europa amb les experiències que combinen la seva visita amb la muntanya