Arrels del Vi

Ja hi ha guanyadors dels Premis Arrels del Vi mentre la fira escalfa motors

Arrels del Vi, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Martí d’Empúries i el 15 de juny a Barcelona, premia els millors vins de l’Empordà

Objectiu Barcelona: l'Empordà vol seduir la ciutat amb vins i gastronomia

| 03/06/2019 a les 08:41h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Arrels del Vi, Premis Arrels del Vi, DO Empordà
Imatge il·lustrativa
En un bon any en vendes dels vins de la DO Empordà, Arrels del Vi ofereix degustació oberta en copa Riedel de més de 100 referències dels vins empordanesos, com els guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2019. Els vins guanyados dels Premis Arrels del Vi 2019 són; El Missatger Selecció 2017, Celler Pujol Cargol Masarac (millor blanc), A21 Rosat 2018, Masetplana (millor rosat), Bruel de l’Estany 2015, Cellers d’en Guilla (millor negre) i Torre de Capmany Garnatxa de l’Empordà, Pere Guardiola (millor dolç).

Arrels del Vi celebra la seva XII edició aquest cap de setmana, el 8 i 9 de juny, a Sant Martí d’Empúries (l’Escala) amb 28 cellers de la DO Empordà i 1 celler convidat del Rosselló. I el 15 de juny, celebra la Festa de la DO Empordà a Barcelona, al jardí del Palau Robert, portant 24 cellers empordanesos, 1 celler convidat del Rosselló i activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès a Barcelona.

Guanyadors de l’edició d'Arrels del Vi 2019 per categoríes

Blancs
1. El Missatger Selecció 2017, Celler Pujol Cargol Masarac   
2. Blanc de Gresa 2016, Vinyes d’Olivardots
3. Vall de Molinàs 2017, Celler Hugas de Batlle

Rosats
1. A21 Rosat 2018, Masetplana     
2. Maragda rosa 2018, Celler Mas Llunes                  
3. Caminito 2018, Terra Remota    

Negres
1. Bruel de l’Estany 2015, Cellers d’en Guilla      
2. Ull de Serp, La Closa Samsó 2015, Celler Archè Pagès
3. Racons 2016, Celler Mas Pòlit 

Dolços
1. Torre de Capmany Garnatxa de l’Empordà, Pere Guardiola
2. Bac de les Ginesteres, Vinyes dels Aspres
3. Garnatxa d’Empordà Solera, Mas Llunes

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi?
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Imatge il·lustrativa
Quico ortega
La producció de Gran Reserva o superiors puja un 20,3% | El Cava aconsegueix exportar més de 165 milions d’ampolles | Lituània (+85%), Polònia (+45%) o Rússia (+28%), els mercats que més creixen