
Després de micro-vinificar per separat terrer a terrer les varietats tradicionals, amb gran predomini de la Xarel·lo, es realitza un cupatge amb el que s’elabora aquest Corpinnat seguint el mètode tradicional amb la segona fermentació en ampolla i una criança de 48 mesos.
Un Corpinnat amb personalitat i vocació gastronòmica
Segons Marcel Sabaté, enòleg i propietari de Sabaté i Coca “hem volgut que Mosset 2014 fos el primer de molts Corpinnats, ja que és un producte molt nostre, molt identificatiu de la nostra casa: és sec, extremadament fresc i sense oxidació, amb molta vida per endavant. És un producte netament gastronòmic, amb cos per acompanyar plats potents i salses tant de peix com de carn”.
La gamma Corpinnat de Sabaté i Coca es completa amb el Josep Coca i el Reserva Familiar, fruits de dos i d’un terrer respectivament. Tots els productes de Sabaté i Coca tenen en comú que procedeixen de les parcel·les més singulars de la seva finca i representen les creacions més icòniques d’aquest celler.
La resta de productes l’elaboren sota la marca Castellroig, on engloben els vins que provenen de l'ensamblatge en harmonia de 3 o més terrers de la finca.
Marcel Sabaté, representant de la 4a generació de viticultors de la família i actual enòleg de la casa, va ser pioner en l'elaboració de Vins de Terrer a principis dels anys 90 i un dels primers valedors de la varietat Xarel·lo per a elaborar productes de qualitat. El Mosset surt al mercat a un preu recomanat de 14 euros l'ampolla.