Robert Parker es jubila

El crític nord-americà més influent del món, fundador els anys 70 de Wine Advocate, "penja les botes" i marxa donant les gràcies al seu equip

Les 10 notícies més llegides del 2018

| 28/05/2019 a les 08:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Wine Advocate, Robert Parker
Imatge il·lustrativa
Robert Parker és per molts el crític més influent dels Estats Units. Certament, una puntuació de més de 90 punts Parker assegura unes vendes que cap més prescripció mundial garanteix.

L'advocat i Master of Wine nord-americà fundador de Wine Advocate -una revista bimestral- ja havia anat deixant paulatinament la seva feina. De fet, el 2015 va vendre la majoria d'accions al seu colega Neal Martin i acaba d'anunciar que finalment es retira tal com ha anunciat en un article de la també Master of Wine Lisa Perrotti-Brown.

A l'article ens comenten que Robert Parker "penja les botes" amb agraiments a tot el seu equip. "Al retirar-me de The Wine Advocate", comenta Robert Parker, "Tinc l'honor de passar el relleu al nostre meravellós equip. Ha arribat el moment que renunciï a totes les meves responsabilitats editorials i de la junta amb efecte immediat. Aixeco la meva copa a tots vostès per ser part d'aquest viatge i espero que tots continuïn compartint l'entusiasme per descobrir vins amb els nostres tastadors".

Perrotti-Brown acaba l'article desitjant-li un "merescut descans en la seva jubilació".

 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg
ef='https://www.naciodigital.cat/cupatges/noticia/3143/es/fa/gintonic/perfecte#comentaris' class='linkNumComentaris'> 11 comentaris
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Imatge il·lustrativa
Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Denominació d’Origen Terra Alta a Gandesa la sessió constitutiva de la nova junta rectora de la DO.
Henri Abelé és la tercera companyia de Champagne més antiga de França, ubicada a Reims des de 1757 | Tot i la venda, Henkell Freixenet continuarà distribuint el Champagne Henri Abelé a mercats internacionals