Verol, la nova cervesa "feta amb vi" del Celler Cooperatiu d'Artés

| 28/05/2019 a les 07:49h
Arxivat a: Cerveses, Celler Cooperatiu d'Artés, Celler Cooperatiu d'Artés , Verol
Imatge il·lustrativa
Després de l’èxit de la primera versió de Nadal amb la ‘Brot’ -elaborada amb most de vi-, el celler cooperatiu d’Artés aposta per una nova versió més lleugera i refrescant, pensant amb l'arribada de l’estiu.

La ‘Verol’ és una edició limitada de 1700 unitats i estarà disponible a l’Espai Artium a partir del proper dijous 30 de maig, que és quan es farà la presentació oficial a partir de les 18:00 de la tarda a l’Espai Artium, l’espai de degustació al costat del celler i l’Agrobotiga.

La Verol ha estat elaborada a les instal·lacions i amb la col·laboració de la Societat Cervesera Artesenca S.L. amb vi negre Artium, aquest mètode ha estat un punt d’innovació al mercat de la cervesa ja que no s’han trobat altres referències d’elaboració amb aquest ingredient com a base. Les úniques referències similars són utilitzant most de vi, tal com la Brot va ser produïda.

Artium defineix aquesta cervesa com a un projecte atrevit amb l’objectiu d’unir la cervesa amb el vi i l’estil com a “Catalan Grape Ale” llençant al mercat una nova varietat de cervesa.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Imatge il·lustrativa
Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Denominació d’Origen Terra Alta a Gandesa la sessió constitutiva de la nova junta rectora de la DO.
Henri Abelé és la tercera companyia de Champagne més antiga de França, ubicada a Reims des de 1757 | Tot i la venda, Henkell Freixenet continuarà distribuint el Champagne Henri Abelé a mercats internacionals