Premis per beure vins de la DO Penedès a les botigues especialitzades

La iniciativa es portarà a terme a Barcelona i rodalies fins el 30 de juny

​Joan Huguet, nou president de la DO Penedès

| 23/05/2019 a les 09:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, botigues especialitzades, DO Penedès

Fins el 30 de juny, els clients de 85 botigues especialitzades de Barcelona i les seves rodalies, trobaran en vins de la DO Penedès uns collarins amb els que podran ser premiats. Aquesta acció de col·laboració amb aquest tipus d’establiments –ja celebrada en altres ocasions per la denominació d’origen– té l’objectiu de potenciar el consum de vins Penedès entre el consumidor final.
 
Per a saber si el collarí ha estat premiat, només caldrà obrir la seva pestanya, una vegada realitzada la compra de l’ampolla. Entre els premis hi han ampolles màgnum i ampolles de 0,75l de vins de la DO Penedès.

En aquesta ocasió participen 22 cellers de la DO Penedès:
Albet i Noya, Alsina i Sardà, Bodegues Pinord, Can Feixes, Can Marlès, Can Suriol, Capità Vidal, Cellers Avgvstvs, Domènech.Vidal, Família Torres, Gramona, Joan Sardà, Juvé & Camps, Llopart, Mas Bertran, Miquel Jané, Montesquius, Parató Vinícola, Planas Albareda, Sumarroca, Varias i Viña Torreblanca.

 
Paral·lelament a aquesta acció, se celebraran tastos a diverses botigues especialitzades. El 24 de maig a 20.30h tindrà lloc un degustació de vins Penedès al Wine Palace de Santa Susanna, el 25 de maig a les 18h a Vins Aviñó de Vilanova i la Geltrú, el 7 de juny a Cellers La Vinya a les 20h a Gavà. Hi haurà també un tast a Vins Noé a Santa Susanna pendent encara per a confirmar.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Imatge il·lustrativa
Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Denominació d’Origen Terra Alta a Gandesa la sessió constitutiva de la nova junta rectora de la DO.
Henri Abelé és la tercera companyia de Champagne més antiga de França, ubicada a Reims des de 1757 | Tot i la venda, Henkell Freixenet continuarà distribuint el Champagne Henri Abelé a mercats internacionals