Premis per beure vins de la DO Penedès a les botigues especialitzades

La iniciativa es portarà a terme a Barcelona i rodalies fins el 30 de juny

​Joan Huguet, nou president de la DO Penedès

| 23/05/2019 a les 09:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, botigues especialitzades, DO Penedès

Fins el 30 de juny, els clients de 85 botigues especialitzades de Barcelona i les seves rodalies, trobaran en vins de la DO Penedès uns collarins amb els que podran ser premiats. Aquesta acció de col·laboració amb aquest tipus d’establiments –ja celebrada en altres ocasions per la denominació d’origen– té l’objectiu de potenciar el consum de vins Penedès entre el consumidor final.
 
Per a saber si el collarí ha estat premiat, només caldrà obrir la seva pestanya, una vegada realitzada la compra de l’ampolla. Entre els premis hi han ampolles màgnum i ampolles de 0,75l de vins de la DO Penedès.

En aquesta ocasió participen 22 cellers de la DO Penedès:
Albet i Noya, Alsina i Sardà, Bodegues Pinord, Can Feixes, Can Marlès, Can Suriol, Capità Vidal, Cellers Avgvstvs, Domènech.Vidal, Família Torres, Gramona, Joan Sardà, Juvé & Camps, Llopart, Mas Bertran, Miquel Jané, Montesquius, Parató Vinícola, Planas Albareda, Sumarroca, Varias i Viña Torreblanca.

 
Paral·lelament a aquesta acció, se celebraran tastos a diverses botigues especialitzades. El 24 de maig a 20.30h tindrà lloc un degustació de vins Penedès al Wine Palace de Santa Susanna, el 25 de maig a les 18h a Vins Aviñó de Vilanova i la Geltrú, el 7 de juny a Cellers La Vinya a les 20h a Gavà. Hi haurà també un tast a Vins Noé a Santa Susanna pendent encara per a confirmar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El projecte, amb una primera onada de 1000 entrevistes a consumidors, ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes | El Baròmetre aporta indicadors estadístics per conèixer què pensa el consumidor i poder actuar estratègicament amb accions encertades
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes