EcoSostenibleWine

​EcoSostenibleWine reuneix al voltant de 400 professionals

La sisena edició de l'Ecososteniblewine ha constatat la necessitat de recerca de noves alternatives per a la preservació del medi ambient.

EcoSostenibleWine, alternatives a l'ús de coure a la vinya per aconseguir una viticultura més sostenible

| 16/05/2019 a les 08:36h
Arxivat a: Actualitat, EcoSostenibleWine
Imatge il·lustrativa
Experts professionals internacionals han participat per debatre i reflexionar sobre com combinar pràctiques entre l’agricultura convencional i ecològica  per obtenir els millors resultats en termes d’impacte ambiental, emissions CO2 així com alternatives al coure per a reduir el seu ús a la vinya.
 
Prop de 400 persones han assistit a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Un fòrum que demostra la preocupació del sector vitivinícola per a buscar alternatives innovadores i sostenibles per tal de  garantir la qualitat dels seus vins i la salut de la vinya.
 
L'acte ha estat clausurat per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Teresa Jordà que ha felicitat als organitzadors per aquest tipus d’esdeveniments, "ja que el nostre paisatge i la vinya forma part de la identitat del nostre país i apostar per una viticultura sostenible es converteix en una necessitat de tots per a fer front els efectes del canvi climàtic".
 
EcoSostenibleWine ha estat organitzat per Vimac-FIVIN, l'Associació Vinícola Catalana, l'Institut del Cava i l’Associació Catalana d’Enòlegs amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i l'INCAVI.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
FiraBWW
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona presenta un nou postgrau a distància centrat en estratègia digital, comercialització i màrqueting en el sector del vi
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Reivindica les elaboracions d'altres varietats tradicionals d'aquest territori més enllà del trepat i apel·la a assolir "certa unitat d'acció" davant de l'escissió en els escumosos
Imatge il·lustrativa
El Coca i Fitó Nu 2018 és un vi 100% Garnatxa Negra de vinyes velles, amb llevats salvatges i sense sulfits afegits.