do tarragona

​Vicenç Ferré, nou president de la DO Tarragona, «estem il·lusionats i amb nous reptes per situar la DO Tarragona al lloc que es mereix»

Substitueix Josep Lluís Grogués que ha ocupat el càrrec els dotze darrers anys

El millor vi de La Guia de Vins de Catalunya 2019 és un Picapoll Negre del Bages

| 14/05/2019 a les 12:32h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Tarragona, ​Vicenç Ferré
Imatge il·lustrativa
L’enòleg Vicenç Ferré ha estat designat aquest dilluns pel ple del Consell Regulador de la DO Tarragona, que s’ha celebrat a Valls, com a nou president de la DO Tarragona en substitució de Josep Lluís Grogués, que ha estat el president durant els 12 darrers anys. Ferré lidera una junta renovada avalada pel ple de consell, que també ha renovat part dels seus integrants, i que ha estat qui l’ha escollit per unanimitat.

Vicenç Ferré, de 35 anys i natural de Cabra del Camp, és tècnic superior en enologia i viticultura amb experiència a laboratori, vinyes, producció, comerç i màrqueting. Màster MBA en direcció i administració d’empreses a la URV de Tarragona, és copropietari i fundador del Celler Mas Vicenç situat a Cabra del Camp, un celler familiar que en els darrers anys ha fet una aposta decidida per l’enoturisme.

Ferré s’ha mostrat molt satisfet per poder liderar un equip al capdavant de la DO Tarragona. Ferré ha deixat molt clar que la nova junta “està formada per un conjunt de persones que volem treballar en equip d’una forma dinàmica i activa, per tal d’iniciar una nova etapa amb un grup de viticultors i elaboradors apassionats de la seva feina i il·lusionats pels nous reptes que tenim al davant amb l’objectiu de situar la DO Tarragona al lloc que es mereix”.

Els vocals del consell
Vicenç Ferré ha estat escollit pels nous vocals del ple del Consell
Regulador de la DO Tarragona que està integrat per:
Vocal 1: Joan Carles Armeijach.
Vocal 2: Josep Lluís Grogués Mañé.
Vocal 3: Eduard Sanromà Calaf.
Vocal 4: Francesc Boronat Sans
Vocal 5: Juan Saperas Freixas.
Vocal 6 Unió Fruits.
Vocal 7: Estol Verd.
Vocal 8: Vinícola de Nulles.
Vocal 9: Mas del Botó.
Vocal 10: Mas Vicenç.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Tercera entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | ¿Qué tiene el vino que no tenga la cerveza?
Imatge il·lustrativa
L’artista barcelonina Glòria Muñoz vesteix l'ampolla amb el paisatge del Penedès
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia