Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé com a president de la DO Conca de Barberà

Bernat Andreu Ribó, del Celler Carles Andreu, i fins ara membre de la junta d’aquest organisme, és president des d'avui mateix

La DO Conca de Barberà es presenta a Barcelona davant de més de 200 professionals

| 13/05/2019 a les 16:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Conca de Barberà, Bernat Andreu
Imatge il·lustrativa
Bernat Andreu és nascut a Montblanc el 1984 i sempre ha estat vinculat en les feines de la vinya i del celler familiar. Al voltant dels 22 anys d'edat exerceix durant dos anys com a bodeguer a Alemanya. El 2010 torna a la Conca de Barberà, i s'incorpora al Celler Carles Andreu. Inicialment com a bodeguer, però també realitza els estudis de Sommelier al CETT de Barcelona i comença a treballar també en l'àmbit de la comercialització i la representació dels vins i caves del celler.
 

Bernat Andreu pren el relleu de Mariona Rendé a la presidència en la constitució d'aquesta nova junta. Rendé ha estat al capdavant de la DO Conca de Barberà quatre anys, liderant i impulsant iniciatives que han contribuït a incrementar notablement el seu prestigi.
La candidatura d'Andreu ha estat la única que s'ha presentat i s'ha escollit per unanimitat. Una nova junta on també hi haurà Mariona Rendé com a vocal.

Els nous vocals són:
Adolf Jaume Serra, vocal sector vitícola 
Josep Miró Selma, vocal sector vitícola
Ricard Poblet Bonastre, vocal sector vitícola
Ramon M. Corbella Español, vocal sector vitícola
Josep M. Canela Canela, vocal sector vitícola
Ricard Sebastià Foraster, vocal sector vinícola
Mariona Rendé Civit, vocal sector vinícola
Bernat Andreu Ribó, vocal sector vinícola
Xavier Cepero Yeste, vocal sector vinícola
Mariona Vendrell Blanco, vocal sector vinícola

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El projecte, amb una primera onada de 1000 entrevistes a consumidors, ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes | El Baròmetre aporta indicadors estadístics per conèixer què pensa el consumidor i poder actuar estratègicament amb accions encertades
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes