concursos

Salmos 2016 de Família Torres obté la màxima distinció de l’International Wine Challenge

Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen

El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine

Família Torres treu al mercat el Mas de la Rosa 2016 a un preu de 370 euros l'ampolla

| 13/05/2019 a les 08:46h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vi destacat, Salmos 2016, Família Torres
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen International Wine Challenge, la màxima distinció regional que atorga la que és considerada una de les competicions més rigoroses i influents del món del vi.

Després d’aconseguir primer la medalla d’or i una puntuació de 95 punts, un segon tast a cegues ha situat aquest vi negre de carinyena, garnatxa i syrah com el millor del Priorat. Els jutges el descriuen en les seves notes de tast com un vi amb “sabors de mora vius i brillants. Estil jovial i accessible. Un vi viu i alegre amb la classe i estructura per envellir.”

Salmos 2016 prové majoritàriament de vinyes pròpies situades a El Lloar i Porrera i plantades en els singulars sols de llicorella del Priorat.

2016 va ser una anyada càlida i seca amb certa dificultat però amb un estat sanitari del raïm excel·lent. Salmos envelleix 14 mesos en botes de roure francès parcialment noves i és una de les referències que elabora la Família Torres a la DOQ Priorat.

L’International Wine Challenge, que aquest any celebrava la 37a edició, ha atorgat 53 medalles d’or a vins espanyols. Catalunya s’ha fet amb 5 medalles d’or i 1 trofeu, que ha recaigut en Salmos de Família Torres. El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine, que tasten els vins a cegues i els puntuen tenint en compte la fidelitat a l’estil, procedència i anyada.  

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.