La DO Terra Alta patrocinarà la tercera edició del festival de cinema IN-FCTA

La DO Terra Alta patrocinarà el festival In-FCTA, que arriba a la seva tercera edició del 4 al 10 d’agost a Bot, seu oficial del Festival.

La DO Terra Alta obté 31 medalles al Concurs Grenaches du Monde 2019

| 13/05/2019 a les 07:27h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, IN-FCTA, DO Terra Alta, Cinema
Una setmana de cinema amb diferents expressions audiovisuals com ara la projecció de films, curtmetratges -amb concurs inclòs- i xerrades al voltant del setè art tindran lloc del 4 al 10 d'agost a Bot.

El principal objectiu del Festival és promoure a la Terra Alta un lloc per a la cultura a través de la projecció i la divulgació de llargmetratges de diversa temàtica i gèneres de producció professional, així com de curtmetratges professionals i amateurs a través del concurs de curtmetratges que s’organitza en el marc del Festival.

D’altra banda, el Festival vol ajudar també a posar en valor la marca Terra Alta i sumar al projecte a tota la comarca. Per això, tot i que Bot és el centre neuràlgic i cor del Festival, des de l’organització hi ha la voluntat d’iniciar un teixit comarcal d’actuació que beneficiï i sumi a tothom per fer el projecte més gran en el futur, amb un Festival on tots els pobles de la Terra Alta puguin tenir protagonisme.

Sobre In-FCTA

El Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, naixia a Bot l’any 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué, Director del Festival, l’associació Sorolla’t, grup de dinamització local de Bot, i la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Bot i del Consell Comarcal de la Terra Alta, a més d’altres ens i empreses de la comarca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Al ressorgiment d'aquesta beguda encara li queda recorregut per fer conèixer les marques, connectar el consumidor amb l'elaborador i en la cocteleria
Imatge il·lustrativa
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei. | DOQ Priorat
El projecte "Els noms de la terra" és pioner a l'Estat i els cataloga en funció del seu lloc d'origen