Oferta lúdica de "feina" de Vallformosa

Vallformosa busca candidats disposats a viure l'experiència Tomorrowland a Bèlgica

Per optar a aquesta oferta cal inscriure’s a través de Linkedin

​Domènech.Vidal estrena una nova línia de vins ecològics dins la marca Freyé

| 04/05/2019 a les 08:39h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Tomorrowland, Vallformosa
Imatge il·lustrativa
Vallformosa ha publicat a Linkedin una oferta per buscar candidats disposats a viure l'experiència Tomorrowland a Bèlgica. Concretament, es precisa d'un Happy Lifestyle Manager per viure en primera persona el festival Tomorrowland de Bèlgica, el festival de música electrònica més important del món. Poden optar a aquesta oferta totes aquelles persones que siguin curioses i amants de la vida.

No es requereix formació específica, però sí experiència demostrable en felicitat i entusiasme. Es valorarà l'habilitat per transmetre i contagiar il·lusió.

Les principals competències que ha de tenir el candidat o candidata són el treball en equip, fer bones fotos i vídeos, atenció al detall, capacitats socials i comunicatives, disponibilitat per viatjar i actitud BEBUBBLE.

Les funcions seran les de preparar i planificar bé el viatge, coordinar-se amb els diferents departaments de Vallformosa per obtenir un resultat òptim, experimentació dels sentits i creació de textos sobre l'experiència Tomorrowland Bèlgica.

Les condicions que s'ofereixen són d'un bon ambient de treball, dinàmic i feliç en un entorn únic com és el Festival Tomorrowland. Jornada de 72h en el lloc de treball i 365 dies en records. A més Vallformosa ofereix un paquet d'avantatges com la flexibilitat horària, possibilitat d'acompanyant, aprenentatge continu, equip molt dinàmic, entrada VIP, bitllet d’avió...

Els candidats passaran per un procés de selecció. Els finalistes també faran una entrevista personal per conèixer les seves capacitats i el dia 25 de juny es coneixerà el nom dels escollits.
 
Per a més informació: www.vallformosacava.com/betomorrow

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.