agricultura

L’oli de la DOP Terra Alta Az-Azeytun, premiat amb una medalla de plata al Japó

Es tracta d’una de les competicions internacionals de més prestigi al món en este sector

Descobrir quatre cares d'un sol raïm: la singular proposta de la Nit de les Garnatxes de Capçanes

| 03/05/2019 a les 07:57h
Arxivat a: Gastronomia, medalla de plata, concurs, oli, Az-Azeytun, agricultura
Imatge il·lustrativa
L’oli de la DOP Terra Alta Az -Azeytyn ha rebut la medalla de Plata al Olive Japan International Extra Virgin Oil Competition 2019, amb un oli de la varietat empeltre. 
 
El concurs d'oli d'oliva verge extra internacional Olive Japan és una de les competicions principals de l'oli d'oliva al món, que reuneix els estàndards  més alts d'integritat i professionalitat. Este és el vuitè any del concurs. Els jutges són convidats pels principals països  productors d'oli d'oliva i el Japó, sota la recomanació de l'Associació Sommelier d'Oli d'Oliva del Japó.
 
L’oli Az-Azeytun ha  estat premiat amb la medalla de plata en la varietat d’oliva empeltre, una noticia molt ben rebuda pel sector oleícola de la Denominació d’Origen Protegida de la Terra Alta perquè donarà impuls i força per seguir elaborant i promocionant este tipus d’oli tant singular.
 
Comercial  Az-Azeytun XCIII SL elabora un oli jove, amb caràcter,  que surt d’arbres vigorosos i de les ganes d’un jove amb empenta, Abel Maijó, emprenedor, vitivinicultor i oleicultor de  Batea. L’oli  d’oliva  verge  extra Az-Azeytun s’obté de les millors olives de les varietats arbequina i empeltre. Les magnifiques condicions geogràfiques i geològiques de la zona de l’Ebre afavorixen el cultiu i la producció d’oli d’excel·lent qualitat i donen com a resultat un  producte delicatesen pensat per als paladars més exigents i els gourmets més experts.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Al ressorgiment d'aquesta beguda encara li queda recorregut per fer conèixer les marques, connectar el consumidor amb l'elaborador i en la cocteleria
Imatge il·lustrativa
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei. | DOQ Priorat
El projecte "Els noms de la terra" és pioner a l'Estat i els cataloga en funció del seu lloc d'origen