els vins de la setmana

L’Om Premium 2016 de Celler Masroig, un premi per als sentits

Joan Nebot ens recomana Om Premium 2016

Garnatxa i carinyena de velles vinyes en alçada, una combinació imbatible

Nous vins "L'Om" del celler Masroig

| 30/04/2019 a les 11:36h
Especial: Vídeos! Els Vins de la Setmana
Arxivat a: Vídeos, Celler Masroig, Om Premium 2016


Fa unes setmanes que el Celler Masroig ha presentat el seu nou vi L’Om Premium 2016, un homenatge als oms, l’arbre que tradicionalment envoltava les vinyes a l’indret, i que cada cop costa més de trobar.

I aquesta referència a les tradicions només es podia dur a terme amb un vi elaborat amb el cupatge que va donar fama als vins de la comarca del Priorat: garnatxa i carinyena de velles vinyes en alçada. La garnatxa, amb la seva capacitat de produir sucre, aportava el grau, i la carinyena, el color i la intensitat.

Doncs bé, aquesta combinació continua essent imbatible i així queda demostrat amb aquest L’Om Premium 2016, que combina força i matisos, intensitat i subtilitat, amb un equilibri notable que el fa alhora valent i plaent. Un premi per als sentits.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Tastem 16 escumosos DO Cava de gamma alta de menys de 20 euros
Imatge il·lustrativa
Per a potenciar la recuperació econòmica després de la COVID-19, el celler del Penedès ha donat 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000€ al canal HORECA
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament.
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament. | Twitter
Jordi Bes
Les hectàrees de varietats tradicionals no paren de créixer ni durant el confinament, però quan es tracta de vendre vi segueixen tenint sortida també les foranes | Les garnatxes estan entre les més plantades pel potencial que hi veuen tant cellers petits com grans, mentre que hi ha qui també es decanta pel monestrell