Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Fa unes setmanes que el Celler Masroig ha presentat el seu nou vi L’Om Premium 2016, un homenatge als oms, l’arbre que tradicionalment envoltava les vinyes a l’indret, i que cada cop costa més de trobar.
I aquesta referència a les tradicions només es podia dur a terme amb un vi elaborat amb el cupatge que va donar fama als vins de la comarca del Priorat: garnatxa i carinyena de velles vinyes en alçada. La garnatxa, amb la seva capacitat de produir sucre, aportava el grau, i la carinyena, el color i la intensitat.
Doncs bé, aquesta combinació continua essent imbatible i així queda demostrat amb aquest L’Om Premium 2016, que combina força i matisos, intensitat i subtilitat, amb un equilibri notable que el fa alhora valent i plaent. Un premi per als sentits.
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Parant atenció podem convertir les necessitats quotidianes en plaers sumptuosos. Avui, l'Estefanía Garcés fa d'un biquini i un vi una sorprenent combinació.