novetats

Cuscó Berga presenta 2 vins naturals; Cova Gran Rosat Merlot i Cova Gran Blanc Xarel·lo

Són dos vins monovarietals, un rosat de merlot i un blanc de xarel·lo

Marta Macias, Project Manager de Barcelona Wine Week; «amb els programes de compradors esperem més de 6.500 reunions de negoci»

| 29/04/2019 a les 09:19h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Cova Gran Rosat Merlot, Cuscó Berga, Cova Gran Blanc Xarel·lo
El Celler Cuscó Berga, situat a les portes del Garraf, al municipi d’Avinyonet del Penedès, 
ha presentat recentment dos vins naturals.

Rosé Merlot Natural 100% "Cova Gran"

Vi jove monovarietal de merlot. La seva elaboració amb una lleugera maceració de 3 a 5 hores li donen un color provençal. S'elabora seguint la influència de les llunes. Aromes de diferents fruites vermelles madures, notes florals silvestres i molta sensació a frescor.

En boca és agradable i complex. Ideal per acompanyar aperitius lleugers, amanides, plats d'embotit, arrossos, plats de pasta, carns blanques i formatges suaus.

Blanc Xarel·lo Natural 100% "Cova Gran"

Vi jove monovarietal de la varietat xarel·lo. S'elabora amb un derrapat i una premsada suau, obtenint un most flor que, juntament amb les seves lies, fermenta amb els seus propis llevats salvatges.

És un vi jove fresc franc i noble, amb aromes florals cítriques i certes notes tropicals i d’herbes mediterrànies. En boca marca el seu caràcter mediterrani de frescor, acidesa, energia i elegància. I destaca les seves notes minerals, en un terreny ple de fòssils marins.

És aconsellable per a entrants suaus, cremes, verdures a la planxa, remenats de bolets, peixos i mariscs...

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Al ressorgiment d'aquesta beguda encara li queda recorregut per fer conèixer les marques, connectar el consumidor amb l'elaborador i en la cocteleria
Imatge il·lustrativa
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei. | DOQ Priorat
El projecte "Els noms de la terra" és pioner a l'Estat i els cataloga en funció del seu lloc d'origen