Sant Miquel d'Oló

La DO Pla de Bages incorpora el celler Sant Miquel d'Oló

Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya

El "celler més petit del món" obre les seves portes a l'enoturisme

| 24/04/2019 a les 10:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Sant Miquel d'Oló, DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
El nou projecte de celler s’ubica a Santa Maria d’Oló, al moianès, a 800 metres d’alçada i enmig del bosc on hi trobem el Mas de Sant Miquel d’Oló, custodiat per una ermita romànica del segle XI que dona nom al mas i al celler.  

Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya, que s’havia perdut des del 1917. Es tracta d’un celler petit i modern on s’elaboren, ara per ara, dues referencies de vins artesanals, l’Escletxa i l’Entre Mans, blanc i negre respectivament.

Amb aquesta nova incorporació la DO Pla de Bages compta ja amb 15 cellers.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Al ressorgiment d'aquesta beguda encara li queda recorregut per fer conèixer les marques, connectar el consumidor amb l'elaborador i en la cocteleria
Imatge il·lustrativa
Amb el codi EBCU10, tots els alumnes obtindran un 10% de descompte en la formació de Superior de Sommelier, només per ser lectors de www.cupatges.cat.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei.
Presentació de la nova classificació dels vins de la DOQ Priorat a Escaladei. | DOQ Priorat
El projecte "Els noms de la terra" és pioner a l'Estat i els cataloga en funció del seu lloc d'origen