Tot a punt pel COTA, el festival de vins d'altura de Mediona

El festival tindrà lloc a la Masia la Torreta, al nucli de cases noves de Mediona, el pròxim dissabte 20 d’abril de 12h a 23h

Una primera edició amb 16 cellers convidats i un ampli programa d’activitats.

Marta Macias, Project Manager de Barcelona Wine Week; «amb els programes de compradors esperem més de 6.500 reunions de negoci»

| 16/04/2019 a les 05:17h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, Mediona, COTA
Imatge il·lustrativa
La proposta neix de la mà de 3 joves emprenedors del món del vi, i medionencs: en Lluís Vich, enòleg i propietari del celler Can Vich, el sommelier Xavier Viles i en Joan Segura de caves Joan Segura i Masia La Torreta, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mediona.

Mediona se situa entre la cota 300 i 781 i, històricament, és zona vitivinícola, de viticultors que han sabut adaptar-se a les condicions derivades d’unes vinyes d’altura. Això, sumat a la inquietud dels seus creadors i la seva passió i admiració pels vins d’altura, han estat motius suficients per al naixement del COTA.

Aquesta primera edició compta amb un cartell de 16 cellers que es sumen al festival. 9 d’ells són del Penedès, però també hi haurà presència d’altres zones de Catalunya així com dos cellers convidats d’Aragó. Can Vich, Caves Joan Segura, Can Sumoi, Grapissó, Àrid vins, El Vinyer, Mas Rodó, Mas de la Basserola, Vins de la família Ferrer, Penedès 500, Batlliu de Sort, Castell d’Encús, Vega Aixalà, celler Tuets, Bodegas Obergo i Bodega Bal Minuta són els confirmats del COTA 2019.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
La DO Empordà ha tancat un any rècord amb gairebé 6 milions d’ampolles venudes i Arrels del Vi, la fira de referència de la DO Empordà, ho celebrà amb 28 cellers a St. Martí d’Empúries i 24 cellers a Barcelona.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana A Part 2017 | Garnatxa blanca de la Terra Alta amb una deliciosa aportació de la fusta d’acàcia
Imatge il·lustrativa
Jordi Alcover
«Aquesta part escrita conté i reivindica cada any l'opinió lliure, evidentment una i no totes, però una de ben fonamentada en la prospecció anual de la realitat del vi català»