El Vilosell celebra el seu 15è aniversari

Després de completar l’aposta 100% ecològica a les seves vinyes, el celler Tomàs Cusiné va ara més enllà amb la biodinàmica

Tomàs Cusiné Vilosell 2016, la intensitat d'un paisatge, l'equilibri d'una elaboració

| 12/04/2019 a les 08:32h
Arxivat a: Vins, El Vilosell, Tomàs Cusiné, DO Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
El celler Tomàs Cusiné celebra el 15è aniversari del seu vi emblema, El Vilosell, amb la sortida de la nova anyada al mercat. Tomàs Cusiné va donar el seu propi nom a aquest celler, el seu projecte més personal.

El celler compta amb nombrosos reconeixements de prescriptors i guies de renom nacional i internacional com Robert Parker, Jancis Robinson, La Guía Peñín, La Guía Proensa i La Guía ABC, entre d’altres; els que avalen la qualitat dels seus vins. A més, l’any 2012 l’Associació Catalana de Sommeliers va el va reconèixer com el Millor Celler de Catalunya.

Tomàs Cusiné va ara més enllà de la producció ecològica, introduint practiques de biodinàmica a la seva línia de vins de finca i es troba en una fase de creixement. El Celler exporta més del 70% de la seva producció anual i distribueix els seus vins mundialment, a més de 30 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Oceania. Es troba en la llista d’empreses espanyoles d’alt creixement i de la superfície de parcel·les de vinya de muntanya són 30 les hectàrees que es troben per sobre dels 700 metres d’alçada.



El Vilosell 2017 procedeix de l’estricta selecció manual del raïm de tres varietats (ull de llebre, syrah i garnatxa). És un vi fumat amb aromes picants de fruita negra i blava, xocolata negra amb un toc de empebrats. Apelfat i atractivament dolç, ofereix en boca el sabor de groselles i mores amb un toc de moca. Acaba amb una gran persistència i amplitud. PVP: 12€.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics