La DO Conca de Barberà es presenta a Barcelona davant de més de 200 professionals

CONCArim Barcelona 2019 va ser el "lema" amb el que els vins de la Denominació d’Origen Conca de Barberà van conquerir ahir als professionals barcelonins

| 09/04/2019 a les 17:59h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Conca de Barberà, CONCArim Barcelona 2019
Imatge il·lustrativa
Sota el lema CONCArim Barcelona 2019, els vins de la Denominació d’Origen Conca de Barberà van conquerir ahir a més de 200 professionals de l’hostaleria i la distribució de la capital catalana, que van passar per la mostra al llarg de tota la tarda amb l’objectiu de conèixer de primera mà els vins d’aquesta denominació d’origen.

Els assistents a l’espai Camps Elisis van poder tastar més de 80 referències dels 15 cellers que hi van participar, amb el Trepat com a protagonista: Abadia de Poblet, Cara Nord, Castell D’Or, Celler Carles Andreu, Celler Rosa Maria Torres, Celler Vega Aixalà, Clos Montblanc, Costador – Metamorphika by Joan Franquet, Gerida Viticultors, Josep Foraster, Mas de la Pansa, Rendé Masdéu, Succés Vinícola, Vins de Pedra i Vins i Caves Portell.

A més, els assistents van poder gaudir també d’una proposta gastronòmica elaborada a base de productes típics del territori, així com de la música del grup Troffa Hamra, que va amenitzar la jornada.
 

Durant la tarda es va celebrar també d’un tast guiat per Mariona Rendé, presidenta de la DO Conca de Barberà, i Bernat Andreu, membre del Consell Regulador, on es van tastar 5 referències monovarietals: Castell de la Comanda Reserva 2012, de Castell d’Or; Samsó 2014 del celler Vega Aixalà; Clos Montblanc Trepat 2015; Carles Andreu Trepat 2017; i Insòlit 2016 del celler Rendé Masdéu.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics