Nadal

Nadal Salvatge, ja amb segell Corpinnat

El celler de Torrelavit inicia una nova etapa amb el compromís d’avançar en la distinció dels escumosos Corpinnat

Torelló 225 Brut Nature: amb la primavera floreixen els Corpinnats

| 09/04/2019 a les 07:33h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Nadal Salvatge, Corpinnat, Nadal
Les primeres ampolles dels escumosos Salvatge Brut Vintage 2014 i Salvatge Rosé Brut Vintage 2014 estan a punt per sortir al mercat amb el segell de la marca Corpinnat. Aprofitant el redisseny, les ampolles incorporen un medalló per destacar l’anyada, ja que aquests dos escumosos només s’elaboren a partir de collites singulars.

La incorporació de Nadal com un dels cellers fundadors de la marca col·lectiva de la UE Corpinnat és la culminació d’un procés iniciat el 1943 amb la fundació de la cava per part de Ramon Nadal Giró, d’acord amb les premisses qualitatives orientades següents; collita pròpia de varietats autòctones i control de tot el cicle de producció, des de la vinya fins a la comercialització.

Les complicitats amb la terra i el respecte per un cultiu i elaboració responsables han estat la clau dels reequilibris que s’han fet a les vinyes de la Finca Nadal durant els últims 25 anys. Amb l’objectiu d’aconseguir maduracions esglaonades de les diferents varietats per facilitar-ne la collita manual i la vinificació al celler, s’ha disminuït la superfície de macabeu a favor de la parellada, i s’ha reintroduït el recentment recuperat xarel·lo vermell.

Seguint l’exigent filosofia de producció de grans vins escumosos que estableix la marca col·lectiva Corpinnat, Nadal va recuperar fa uns anys el conreu ecològic de la vinya -com ja es feia l’any 1943- i, com a novetat, incorpora la data de desgorjament a l’ampolla, amb la voluntat d’oferir al client tota la informació per garantir les millors experiències de tast.

Les primeres ampolles de la collita 2014 dels escumosos Salvatge Brut i Salvatge Rosé Brut estaran disponibles a partir de Setmana Santa.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics