Vins i Licors Grau

Vins i Licors Grau organitza un tast de vins empordanesos amb Carlos Latre

50 assistents s'hi van donar cita per tastar els 5 vins amb DO Empordà proposats

Vins i Licors Grau implementa etiquetes electròniques a la vinoteca

| 09/04/2019 a les 07:07h
Arxivat a: Actualitat, Vins i Licors Grau
Imatge il·lustrativa
El passat dissabte, l’Auditori de Vins i Licors Grau va acollir un tast de vins de la DO Empordà diferent. Aquest tast, que s’emmarca dins les activitats del Festival VIVID, va tenir com a protagonista l’actor, presentador i humorista Carlos Latre acompanyat de Jordi Grau, enòleg i adjunt a gerència de Vins i Licors Grau.

L’activitat va consistir en un tast on Latre va aportar la seva particular visió dels vins de l’Empordà amb una gran dosi d’humor. Al llarg de la sessió, van aparèixer personatges mítics que imita l’humorista com Boris Izaguirre, Julio Iglesias, Jordi Hurtado, Pedro Piqueras, Punset, Francesc Mauri, els futbolistes Iniesta i Messi, els cuiners Carlos Arguiñano i Ferran Adrià, entre d’altres.

Jordi Grau, per la seva part, va explicar les característiques de cada vi de manera més tècnica. La interacció i complicitat entre ells dos, i l’equilibri entre la part tècnica i la part humorística, va fer que el tast esdevingués distés i lúdic per els assistents.

Els vins del tast van ser els següents: Mar Endins 2018 del Celler Oliveda; Lledoner Roig 2015 del Celler Espelt; Syrah de la Muntanya 2015 del Celler Mas Oller; Gerisena Selecció 2015 de la Cooperativa de Garriguella i Masia Carreras 2016 del Celler Martí Fabra.

Tots ells escollits per tal de mostrar els diferents terrers i característiques sensorials dels vins de l’Empordà. En aquest sentit, les copes que es van utilitzar pel tast van ser de la marca Riedel indicades perquè cada vi s’expressi de la millor manera possible.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics