novetats

Raimat treu novetats pel 2019; El Silenci del Molí i El Niu la Cigonya

Un vi blanc i un vi negre que representen un bocí d'història vinícola centenària

Raimat Cabernet Sauvignon Vallcorba 1994

| 04/04/2019 a les 07:37h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, El Niu la Cigonya, El Silenci del Molí, Raimat
El celler lleidatana Raimat (Costers del Segre) presenta les seves dues últimes novetats: el blanc "El Niu de la Cigonya" i el negre "El Silenci del Molí".
 
El Niu de la Cigonya

Elaborat a base de xarel·lo, chardonnay i albariño, el vi ret homenatge als orígens, a les vinyes i en conseqüència a les aus que habiten en elles, que estan canviant el seu hàbit migratori quedant-se en la seva zona de nidificació, a la finca de Raimat.

Es tracta d'un vi que ha estat 4 mesos amb les seves mares per aportar textura i complexitat, i posteriorment ha fet criança en bóta de roure francès durant 9 mesos.

Destaquen les notes tropicals i els matisos torrats.És un bon complement per carns blanques, peixos greixosos, marisc, arrossos fumats i formatges de gran caràcter. Surt al mercat a un preu recomanat de 13 euros.
 
El Silenci del Molí

Fa més de 100 anys un antic molí s'erigia a la vinya de Raimat. Com a homenatge a aquest neix "El Silenci del Molí», un monovarietal de cabernet sauvignon procedent de les millors finques de Raimat.

Es tracta d'un vi elegant, amb cos i tanins vellutats que li atorguen bona estructura i un llarg recorregut en boca. Aromes de fruita negra madura, fumats, xocolata, tocs de tabac i vainilla. Surt al mercat a un preu aproximat de 10,45 euros.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional
Imatge il·lustrativa
El dissabte 4 de maig s’inaugura l’exposició de Pintura i Fotografia on s’exhibiran les obres de Mari Paz Valero i Xavier Batallé, membres de Down Catalunya