Les Acàcies

El "celler més petit del món" obre les seves portes a l'enoturisme

Les Acàcies, emparat sota la DO Pla de Bages, inicia aquest mes d'abril les visites enoturístiques

No tenen llarga tradició familiar vitivinícola, no tenen vinyes centenàries, no tenen produccions importants, només elaboren vins per gust

Abadal Picapoll 2018, identitat i plaer

| 03/04/2019 a les 10:22h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Les Acàcies, DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
Mario Monrós és l'impulsor del celler Les Acàcies, situat a Avinyó. L'any 2008 va rependre el cultiu de la vinya, i el 2016 va entrar a formar part de la DO Pla de Bages.

El celler s'autodefineix com "el celler més petit del món". I continua amb un storytelling potent i diferent, "som un celler del Bages que no presumim d’una llarga tradició familiar vitivinícola. No ens omplim la boca dient que tenim vinyes centenàries. Ni tan sols parlem d’una producció important de vins… Per a nosaltres res d’això és rellevant… Nosaltres elaborem vins per gust. Pel gust de fer bones produccions DO Pla de Bages que reflecteixin l’esperit d’una terra vitivinícola que elabora vi des de fa mil anys".

Avui, el celler de la DO Pla de Bages, ofereix 3 variades propostes enoturístiques.
 

La visita tast, per conèixer les seves 3 referències, una de vi blanc (Instant de flor, chardonnay) i dues de vi negre (Avinius, ull de llebre o merlot/sirah). La visita maridatge, que inclou un tast maridat amb productes típics del Bages i la visita banquet que compta amb un dinar en una zona habilitada del celler.
 
Les tres són bones propostes per descobrir amb detall com elaboren els seus vins així com per veure, conèixer i experimentar de primera mà la DO Pla de Bages.
 
Les visites es fan sota reserva prèvia, de dilluns a dissabte en horari de matí i per a grups de mínim 6 persones. Al seu lloc web es poden veure les diferents opcions i concertar visita.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

Tipus de raïms francesos
Fill de Roderic, 04/04/2019 a les 22:33
+0
-0
Acabo de llegir un Celler de la D.O.B Bàges els que fa son o barregen raïms d'origen francès com el Chardonnay (al món vitivinícola català també hi posen Pinot Noir, Syrah, Cabernet Sauvignon). Perquè?. Per quin motiu ho fan?. Te quelcom a veure la filoxera?. El contactes entre banda i banda de la frontera?.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics